Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

27

November 2012

8

COMMENTS

H&M Spring 2013 Preview.

Written by , Posted in blog de moda masculina, evenimente moda bucuresti, hm primavara 2013, hm romania, preview colectie primavara h m, tendinte moda primavara 2013

La finele săptămânii trecute am călătorit “în ţările calde” , într-o locaţie plină de flori şi fructe de ananas, un tărâm fashion de vis… Am fost la showroom-ul H&M pentru a vedea preview-ul colecţiei Primăvară 2013, un mix fabulos de trenduri care cu siguranţă vă va cuceri instant, aşa cum s-antâmplat şi cu mine.
Pentru sezonul următor celebrul retailer propune ţinute inspirate din colorata lume a fructelor, ANANASul fiind main-motif în colecţia pentru femei. Tricouri, fuste, bluze sau jachete imprimate cu interesantul fruct vor face deliciul miilor de străzi în primăvara care urmează. Pe lângă acestea, piese patchwork, urban sau military se vor integra perfect în peisajul urban al iubitorilor de modă. Piese cheie: fusta din canafi.
Colecţia masculină abundă şi ea de imprimeuri şi texturi, vedetă fiind imprimeul etnic (pe tricouri, sacouri sau pantaloni). Piese cheie: cămaşa din bumbac cu guler tricotat, şapca baseball 80s – anii 80 fiind şi ei sursă de inspiraţie în colecţia urban-sport.
Pentru acest eveniment am optat pentru o ţinută all- H&M (evident) pe care am accesorizat-o cu ace de guler şi geantă de la C&A. Am avut ocazia să ciocnesc un pahar de şampanie cu: Diana şi Ruxandra (cele mai tari gazde ever), Stella, Alina, Dinna, Maurice Munteanu, Adina Necula, Eve şi Sandra şi mulţi alţii…
Enjoy!!!
( Photo credit: Florin Badescu – Poze din curtoazia H&M România )

 Cum vi se pare colecţia? Dar ţinuta mea?

Comments

comments

8 Comments