Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

30

September 2018

0

COMMENTS

Hollywood to your home

Written by , Posted in Inspiring setups, Uncategorized

In urma cu 2 saptamani primeam acasa, cu entuziasmul unui copil cu jucarie noua, unul dintre cele mai calitative TV-uri la care mi-a fost dat sa privesc. Am acceptat provocarea PANASONIC Romania si pret de 14 zile am testat minunatia de LED TX-55FX700E 4K HD. Sa va povestesc…

Totul a plecat de la premisa ca multi dintre noi au teama de schimbare. Suntem blocati in aceleasi reguli si acelasi spatiu desi visam la mari schimbari. Asa ca, impreuna cu #doamnaIUHAS ne “innoim” in fiecare anotimp living-ul (pentru ca reamenajat e mult spus) cu cateva decoratiuni care sa faca trecerea de la un sezon la altul si sa ne mai scoata din plictis.

Luna aceasta ne-am gandit ca ar fi cazul sa schimbam vechiul televizor odata cu acest update, iar invitatia PANASONIC a venit exact la momentul oportun. Ne va ajuta sa fim convinsi ca vom face alegerea potrivita cand vom decide sa facem achizitia. Asadar, dupa ce am terminat de decorat de toamna, am pus la loc de cinste TV-ul primit spre testare de la PANASONIC Romania pentru a crea un feeling de Hollywood theatre. Si ne-a reusit!

Imaginea, sunetul si dimensiunea impresionanta a acestul Smart TV LED 4k HDR schimba perspectiva si modul in care “te uiti la TV”. Cel putin pentru #familiaIUHAS schimbarea a fost wow! Timp de 2 saptamani, aproape seara de seara, am petrecut #NetflixAndChill. Am descoperit o serie de filme si seriale de care nu puteam sa ne saturam, mai ales datorita intregii experiente pe care o ofera PANASONIC. Dincolo de caracteristicile tehnice ale acestui model, punctele forte pe care noi le-am apreciat au fost: usurinta in utilizare si navigare, faptul ca telecomanda e una extrem de ergonomica si se pliaza atat pe dimensiunea palmei mele cat si pe cea a doamnei Iuhas, imaginea si culorile extreme de fidele si calitative (nu suprarealiste), faptul ca PANASONIC are aplicatii dedicate cu care poti sa faci control (inlocuiesti telecomanda) sau te poti conecta de oriunde din lume la TV-ul tau de acasa pentru a inregistra show-uri sau seriale TV pe care ulterior sa le poti vedea de oriunde ai fi. Cat de tare e asta?

Acestea fiind scrise, va lasam mai jos o lista de recomandari de TO WATCH, pe TV, Netflix sau orice alt site la care oricum poti avea acces cu un Smart TV PANASONIC:

-Grace & Frankie (serial NETFLIX)

-Triplu Sec (Serial PRO TV)

-To All The Boys I’ve Loved Before (film NETFLIX)

© Abdul Alloush

 

Comments

comments