Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

2

March 2021

0

COMMENTS

HOT-A-PORTER devine TOFF.ro

Written by , Posted in Events, Trends, Uncategorized

Hot-A-Porter devine Terminal Of Fashion și lansează cea mai nouă platformă online de luxury shopping - TOFF.ro

Binecunoscutul boutique multibrand Hot-A-Porter situat la parterul hotelului J.W. Marriott, in cea mai importanta galerie de shopping de lux din Romania – The Grand Avenue, devine oficial Terminal of Fashion. Acest proces de rebranding aduce un upgrade magazinului fizic, dar si creeaza o experienta noua de shopping online prin lansarea site-ului TOFF.ro .

Terminal Of Fashion – TOFF.ro reuneste cele mai importante branduri de lux Valentino, Dolce&Gabbana, Saint Laurent, Jimmy Choo, Aquazzura, Gianvito Rossi, Lanvin, Pierre Hardy, Cesare Paciotti, Roberto Cavalli, Sophia Webster, Marcelo Burlon County of Milan, Palm Angels, Unravel Project și altele, ale caror colectii sunt disponibile atat pentru femei, cat si pentru barbati.

“Marcam astazi un moment important si anume lansarea oficială TOFF.ro (Terminal Of Fashion), un concept nou care vine in intampinarea consumatorilor de articole luxury oferindu-le acestora o experienta de shopping online completa. Prin platforma TOFF.ro dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri un acces cat mai facil la toate brandurile din portofoliul nostru si speram sa devenim curand una din optiunile preferate de romani atunci cand doresc sa achizitioneze online produse apartinand designerilor de top. Pe langa brandurile cu care clientii nostri din locatia fizica sunt deja obisnuiți, ne bucuram sa anuntam ca boutique-urile Valentino si Dolce&Gabbana vor fi prezente pe platforma TOFF.ro cu intreaga colectie Ready To Wear aflata in galeria The Grand Avenue. Pentru cei care prefera experienta offline, am creat serviciul de Private Shopping – o sesiune de shopping alaturi de un specialist TOFF.ro, acest serviciu functionand pe baza de programare” spune Sorin Cordunianu – Operations Officer Manager Terminal Of Fashion – TOFF.RO .

Din respect pentru clientii Terminal Of Fashion – TOFF.RO livrarea si returul produselor sunt gratuite. In plus, clientii pot opta pentru serviciului RESERVE & TRY, avand astfel posibilitatea de a proba produsele preferate direct in boutique inainte de achizitionare, dar si pentru ridicarea comenzii sau returul acesteia direct in magazinul aflat in galeria The Grand Avenue, din incinta J. W. Marriott.

Boutique-ul fizic TERMINAL OF FASHION – TOFF.RO functioneaza de luni pana vineri intre orele 11:00 și 19:00, respectiv sambata si duminica intre 11:00 si 18:00, la adresa Calea 13 Septembrie nr. 90, Bucuresti.

Comments

comments