Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

1

July 2013

8

COMMENTS

Hulber Shirts si bilioteca de camasi (III).

Written by , Posted in Looks

Episodul cu numărul 3 al seriei “Hulber Shirts şi Biblioteca de cămăşi” este dedicat cămăşilor casual – una dintre cele mai versatile cămăşi ever-made. Spun asta, deoarece imediat după clasica cămaşa albă se plasează cămăşa casual ca şi versatilitate în purtare.

Apărute ca o necesitate a bărbatului modern, care renunţă la sacoul şi vesta costumului şi la rigurozitatea unei cămăşi business, cămăşile casual sunt perfecte în activităţii mult mai diverse: de la ieşitul în oraş pentru o cină, la petrecerea timpului liber într-un club şi până la activităţi specifice zilelor de weekend.

Realizate din materiale mai uşoare şi mai comode (bumbac, in, mătase), aceste cămăşi sunt singurele care pot fi suflecate la mâneci fără a părea deplasat, cocalar sau lispit de orice urmă de stil.

Recomandarea mea:

Am ales ca această cămaşă Hulber să o asortez la o pereche de pantaloni albi din bumbac şi la o pereche de loaferşi din piele texturată, iar dincolo de cadrul acestei biblioteci, ţinuta mea poate fi purtată pe terasa unui restaurant, pe străzile fistichii ale Centrului Vechi sau la o întâlnire amicală.

Recomandarea designerului:

“O cămaşă casual unicat din punct de vedere al designului. O puteţi asorta la un jeans, la pantaloni din bumbac sau in purtaţi cu pantofi casual sau loaferşi.” (S.H)

Cămaşă casual (AICI), Pantaloni – H&M, Curea – Bershka,

Pantofi – Zara, Ceas- Cassio.

Credit foto: Magda Gheorghe.

Mulţumiri La Bibliotheque Centre Beaute.

Comments

comments

8 Comments

  1. Dan