Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Sunday

12

November 2017

0

COMMENTS

Hygee & Nordic Mood by JYSK Romania

Written by , Posted in Events

JYSK Romania a creat la mijlocul acestei saptamanii, pentru lansarea colectiei de accesorii si decoratiuni de Craciun Nordic Mood, un spatiu confortabil, cald, in care  #familiaIUHAS s-a simtit relaxata si a experimentat atmosfera hygge (la Maison13).

Colectia Nordic Mood, inspirata din traditiile nordice, caracterizata de un mix de materiale si culori care accentueaza sentimentul de sarbatoare, a fost prezentata intr-un mod  inedit. Spatiul Maison 13 a fost în totalitate decorat  cu piese de mobilier, accesorii si decoratiuni JYSK, printre care si elementele cheie ale colectiei Nordic Mood: sfesnice, perne deco si paturi cu imprimeuri de iarna, elfi, mosi, ghirlande luminoase, coronite de brazi, pomisori de lumini si multe alte decoratiuni specifice Craciunului.

Am admirat decorul din camerele amenajate in stil scandinav si ne-aa bucurat de atmosfera de sarbatori specifica tarilor nordice. Ba mai mult, am fost rasfatati cu vin fiert, de muzica din surdina, de confortul materialelor, de decorul feeric dat de lumanarile si ghirlandele luminoase dar si de oamenii faini pe care i-am intalnit.

“Sezonul de iarnă ne duce cu gândul la confort și căldură, iar noile produse JYSK exact asta încearcă să transmită: sentimentul pe care îl ai când te relaxezi într-o casă călduroasă. Începând din luna noiembrie , la JYSK veți găsi decorațiuni de Crăciun care să vă ajute să creați din timp acea atmosferă specială de sărbători. În Danemarca, țara din care provine JYSK, perioada Crăciunului este una specială, este apogeul sezonului hygge. Hygge înseamnă să te bucuri de momentele petrecute acasă alături de cei dragi, să ai un confort sufletesc datorită unei companii plăcute, unor mâncăruri și băuturi bune și unui mediu cald și primitor. Hygge e un concept specific danez, dar de atmosfera hygge se poate bucura oricine. De aceea, în noiembrie și decembrie punem accent atât pe produsele pentru casă – mobilier, decorațiuni, textile, corpuri de iluminat etc. – cât și pe accesoriile speciale de Sărbători, disponibile într-o gamă variată și la prețuri accesibile, așa cum i-am obișnuit deja pe clienții noștri”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Toate produsele noii colectii sunt disponibile si in magazinele JYSK si pot fi vazute online pe site-ul retailerului – jysk.ro. Noi deja ne-am rezervat o zi de weekend pentru a face shopping-ul de Craciun de la ei. 😛

 

© Mihnea Ratte

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoraziuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfasoara operaziuni in 48 de tari, prin peste 2500 de magazine, majoritatea in Europa si numara un total de peste 20.000 de angajati.

Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granite odata cu deschiderea unui magazin in Germania. In luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existenta, momentul fiind marcat printr-o campanie speciala in toate tarile in care exista magazine JYSK. Pe piata din Ro, retailerul a intrat in 2007 odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea iar azi reteaua numara 51 magazine.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia si semnifica (in limba daneza) calitati precum simplitate, onestitate si constiinciozitate.

Comments

comments