Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

28

December 2015

2

COMMENTS

Inspiring setups

Written by , Posted in Inspiring setups

DSCN9542

Hello dears, incepand de azi voi invada spatiul virtual al domnului Iuhas din cand in cand pentru a va arata sau inspira, dupa caz, cu idei de aranjare a mesei.

Stiti cu totii de pe Facebook si Instagram (apropos sunt si eu posesoarea unui cont de Instagram, in sfarsit. Stiu!) ca am o mare pasiune in a amenaja mesele noastre in fel si chip. Asa am ajuns ca, sa nu mai savuram mancarea cu aceeasi placere, daca nu avem parte de un setup ingenious.

So, pentru primul articol pe aceasta tema, mi-am propus sa va arat cum am decorat masa de Craciun, si implicit livingul pentru aceste sarbatori.

Anul acesta ne-am dorit sa facem bradul cu auriu si argintiu, deci el a dat trendul in materie de culori in amenajarea intregii incaperi, dar si a meselor  festive. Spun mese pentru ca am avut doua: una pentru noi doi pe care am amenajat-o pentru seara de Ajun si cealalta, varianta extinsa, pentru seara de 25 decembrie cand am avut la cina cativa prieteni dragi.

Va las mai jos cateva poze pentru a vedea cum am imbinat auriul si argintiul in doua setup-uri diferite, dar care au venit ca o completare a celorlalte elemente deja existente in livingul nostru.

Pe curand!

Semnatura AI

DSCN9517 DSCN9518 DSCN9519 DSCN9521 DSCN9524 DSCN9543 DSCN9550 DSCN9552 DSCN9554

Comments

comments

2 Comments

    • Anca Iuhas