Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

20

September 2021

0

COMMENTS

Ivatherm – Dermocosmetics with Herculane Thermal Water

Written by , Posted in Grooming

Dacă mă urmăriți pe Instagram @emanueliuhas (cu precădere în stories) știți deja că săptămâna trecută am făcut primul unboxing cu produse de la brandul românesc de dermocosmetice Ivatherm.

Am fost extrem de entuziasmat mai ales pentru că folosisem și în trecut câteva produse (din cabinetul personal al doamnei Iuhas), iar acum dețin propriul meu arsenal de dermatocosmetice realizate cu apă termală de Herculane (ingredientul principal al tuturor produselor Ivatherm) special pentru ten sensibil.

De mai bine de 5 ani mă confrunt cu rebeliuni și izbucniri irita(n)te ale tenului, probleme care în adolescență și în primii ani ai maturității nu le-am avut. O dată cu stilul de viață accelerat, haotic pe alocuri, pielea feței s-a resimțit și a dat semne că e nevoie să îi ofer o atenție și o îngrijire specială.

“Cunoașterea pielii tale este primul pas pentru a o putea îngriji corect. De asemenea, trebuie să înțelegi diferența dintre tipul tău de piele și starea pielii tale. După ce știi acestea, vei fi cu un pas mai aproape de a găsi produsele și tratamentele potrivite” – așa începe descrierea categoriilor de ten pe pagina Ivatherm iar eu nici că putem să îi contrazic. O dată ce am înțeles că e nevoie de produse special create pentru tipul meu de ten (gras cu tendințe acneice) au început să se vadă rezultatele.

Rutina mea de dimineață și de seară cuprinde acum, pe lângă banalul periaj al dinților, și o curățare și hidratare a tenului în 4 pași.

1. Curățarea cu loțiunea micelară Ivapur pentru piele sensibilă, mixtă sau grasă.

2. Spălarea cu gelul de curățare Ivapur pentru piele sensibilă, mixtă sau grasă.

3. Calmarea cu apa termală de Herculane cu efecte precum anti-iritarea, protecția și regenerarea pielii sensibile.

4. Hidratarea tenului în 3 pași:

  • întâi aplic serul Ivapur-corector cu acțiune locală pe zona pielii iritată, roșie sau cu erupții și aștept 15-20 minute. Inhibă proliferarea bacteriilor, calmează și accelerează procesul de vindecare și regenerare a pielii.
  • apoi aplic crema pentru conturul ochilor UNA, cu efect anti-aging
  • la final aplic cremele Ivapur A.I. Akne-Syt (seara) și Ivapur K (dimineața) – ambele pentru ten gras cu tendință acneică. Acestea două acționează asupra tuturor mecanismelor acneei: reduc secreția de sebum și inflamația tenului, au activități antibacteriene, îmbunătățesc aspectul și textura pielii și totodată conferă matifiere.

Dintre toate produsele pe care le-am testat în această primă săptămână, cel mai vizibil efect (până în momentul de față) l-am văzut în urma folosirii cremei UNA anti-aging pentru ochi. Înainte de ea foloseam o cremă normală de noapte, însă nu vedeam niciun efect. Acum pielea din jurul ochilor e mult mi fermă, mai puțin cutată și nici cearcănele nu mai sunt atât de vizibile. Crema și serurile Ivatherm UNA conțin celule stem vegetale cu extract natural de Rhododendron Ferrugineum – o plantă rară ce trăiește la peste 2000m altitudine. Cred că acesta e secretul care stă la baza eficienței ei.

Trebuie să mai știți că Ivatherm este o marcă prescrisă de medici dermatologi și se comercializează în farmacii, dar și pe site-ul lor propriu www.ivatherm.ro .

Revin cu impresii la o lună de folosire. Până atunci: stay safe, exercise, hidratați-vă și aveți grijă de voi!

Comments

comments