Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

9

April 2015

0

COMMENTS

Juliette Has A Gun – GENTLEWOMAN

Written by , Posted in Events

Poza_news_juliette_gentlewomen_800x460px

In urma cu 2 saptamani Romano Ricci, creatorul brandului Juliette has a gun si stranepotul marii creatoare haute couture Nina Ricci, a vizitat Romania pentru a asista la evenimentul Beautik de lansare a noului parfum Gentlewomen – pe care si-a pus semnatura distincta.

Numele brandului face referire la eroina lui Shakespeare, Juliette, un portret de feminitate “rock”, dar in acelasi timp plin de “eleganta”, iar arma sugereaza puterea parfumului, el fiind considerat o adevarata arma a seductiei. Francis Kurkdjian, parfumierul cu care aceasta casa a inceput colaborarea, este in momentul de fata unul dintre cei mai apreciati parfumieri. A creat pentru Jean Paul Gaultier Gaultier, Dior, Narcisso Rodriguez sau Aqua di Parma. De la New York la Paris, Los Angeles sau Berlin, colectia Juliette Has a Gun intriga lumea printr-o colectie de parfumuri cu note romantice ce intruchipeaza diferite tipuri de feminitate.

Inspirat din sarmul dandist, Romano Ricci a creat un parfum cu latura masculina dedicat femeilor. O poveste despre stil si extravaganta ce simbolizeaza cu succes independenta si puterea femeii fara a-i compromite insa romantismul si feminitatea, o mana de catifea intr-o manusa de fier. Gentlewoman oscileaza intre aroganta, frivolitate si puterea de seductie. Cucereste prin stil, provoaca prin atitudine! Gentlewoman este un parfum cu latura masculina dedicat femeilor. Latura feminina extrema este evidentiata profund printr-un gen specific. Notele de esenta de neroli, absolu de flori de portocal si baza lemnoasa de mosc se imbina armonios. O creatie regresiva care prin aromele de esenta de migdale ne transpune in amintirile din copilarie si in acelasi timp “imbraca” purtatoarea cu eleganta si rafinament.

“Prin Gentlewoman am vrut sa sintetizez latura “dandy” a femeii. Moderna, indrazneata, ii invidiez libertatea, gustul si stilul.”  a declarat Romano Ricci.

Facand parte din familia parfumurilor de citrice, Gentlewoman are ca note superioare: esenta de neroli, bergamota, esenta de portocala amara; Note mijlocii: cumarin, esenta de migdale, absolu de flori de portocal, esenta de lavanda iar note de fond:ambroxan si mosc.

juliette has a gun gentlewoman

 Noul parfum Gentlewoman de la Juliette Has a Gun – este disponibil in exclusivitate in Beautik Haute Parfumerie.

11082583_877151295682955_4262538770442779933_nC&A blazer & shirt, Zara bag & troussers, IL PASSO double monk shoes, H&M pocket square

 

Comments

comments