Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

22

November 2018

0

COMMENTS

KIP Romania

Written by , Posted in Events, Uncategorized

KİP – unul dintre primele branduri de moda pentru barbati din Turcia este acum si in Romania! KİP a făcut primul pas în geografia Europei de Est cu magazinul deschis in ParkLake Shopping Center Bucuresti si isi propune sa aiba 8 locatii la noi in tara pana in anul 2023.

KİP si-a inaugurat aseara oficial primul magazin din Europa de Est si l-a avut ca amfitrion pe faimosul muzician si influencer Adrina Sina.

Iesind in evidenta prin colectiile sale elegante, de calitate, trendy, pline de culoare si inovatoare, KİP incepe o noua perioada pentru moda destinata barbatilor din Romania. Urmarind crearea experientei perfecte pentru clientii sai, KİP se distinge prin tesaturile sale de calitate precum si prin modelele deosebite și inovatoare pe care le-a dezvoltat. Urmarind tendintele in cel mai bun mod posibil si aducand la un loc moda si calitatea pentru barbatiii din targetul sau, la cele mai bune preturi, KİP ofera o selectie vasta de articole vestimentare: de la costume la jachete, pana la tricotaje, pantaloni și accesorii.

Pentru a fi la curent cu noutatile KİP ii puteti urmari pe Facebook (facebook.com/kipromania) si Instagram (instagram.com/kipromania).

Comments

comments