Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

29

May 2013

20

COMMENTS

La Strada – prima inghetata pret-a-porter.

Written by , Posted in colectie de strada designeri romani, colectii colaborative designeri romani, inghetata la strada, inghetata premium, la strada gelato

LA STRADA a creat prima colecție de înghețată inspirată de fascinanta și sofisticata lume a modei. De la designul clasic-modern al ambalajului și texturile catifelate, până la aromele atent alese și gustul fin, delicios, înghețata vorbește connaisseur-ilor în materie de stil, indiferent de tendințe sau sezon.
Cu o colecție impresionantă de arome prêt-a-porter, paleta de gusturi La Strada reușește să fascineze prin diversitate și inspirație : sorbeturile răcoritoare de fructe și inghețatele savuroase vor satisface chiar și cele mai pretențioase simțuri. Eu am ales aroma de caramel – gustul şi textura mă duc cu gândul la crema de caramel făcută în casă… la fel de intensă, cremoasă şi catifelată.
Culorile, formele, oamenii și diversitatea sunt ingredientele prin care brandul de înghețată va schimba strada. Motivul este unul singur: strada trebuie să fie croită pe gustul oamenilor, adaptată pentru fiecare stil, atitudine și personalitate în parte.

Sacou, pantaloni şi batistă- H&M, Cămaşă – C&A.
Credit foto: Magda Gheorghe.

Mai mult, look-ul şi feel-ul LA STRADA i-a inspirat pe designerii români să creeze prima colecție colaborativă de street fashion din România8 designeri au transformat mersul în plimbare, privitul în admirație, iar strada într-un podium al modei. 

 
Colecția colaborativă de street fashion LA STRADA va fi prezentată într-un mod inedit, direct în stradă: cele 25 de ținute LA STRADA ale designerilor vor defila în cadrul unei proiecții 3D, care va avea loc în Piața Universității din București. 
 
Designerii care au colaborat în acest proiect sunt: Andra Andreescu, Andreea Tincu, Cristian Samfira, Corina Vlădescu, Răzvan Firea, Mădălina Dorobanțu, Mirela Fraser și Maria Marinescu.
 
Vrei să vezi prezentarea inedită? Dă ATTEND la eveniment şi aştept să te întâlnesc joi, în Piaţa Universităţii.

Comments

comments

20 Comments

  1. Dan
  2. Anonymous
  3. Anonymous
  4. Anonymous
  5. Anonymous
  6. Anonymous
  7. Anonymous
  8. Anonymous