Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

31

October 2014

0

COMMENTS

Love by Design

Written by , Posted in Events, Uncategorized

afis-love-by-design

Miercuri seara, Cinema City AFI Palace Cotroceni a gazduit avanpremiera mondiala a peliculei “Love by Design” a carei protagonista si scriitoare este Giulia Nahmany.

A fost un eveniment frumos, cu foarte multa lume curioasa avand in vedere ca a trecut ceva timp de cand o coproductie romaneasca s-a lansat cu surle si trambite in Romania. Mai mult, protagonista si o parte din distributie a fost prezenta la eveniment si au dezvaluit secrete din spatele ecranului.

Va recomand sa mergeti sa vizionati “Love by Design” – un film presarat cu clisee reinterpretate original, peisaje de vis din Romania si elemente ale fabuloasei industrii a modei.

SINOPSIS:

Danielle Luca (Giulia Nahmany) o româncă plecată la New York, devine redactor de modă pentru Beguile, o revistă de fashion din Manhattan. Când şefa sa, Vivien Thompson (Jane Seymour) începe să-i fure ideile, Danielle îşi pierde job-ul şi iubitul. Dezamăgită, Danielle se întoarce acasă, în România, unde reia contactul cu familia, dar şi cu pasiunea sa din adolescenţă, designul de modă. În plus, tot în România, îl întâlnește pe Adrian (David Oakes)  un englez șarmant, iar viața ei va lua o turnură neașteptată.

1462553_453659254773325_2868001567122670947_oMe, the talented Giulia Nahmany & my gorgeous wife

Comments

comments