Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

7

March 2012

26

COMMENTS

"Marni at H&M" – VIP Launch Party.

Written by , Posted in evenimente moda, lansare marni pentru hm, marni at hm lansarea vip, marni at hm vip party, petrecere marni hmMult aşteptata, aclamata şi discutata colecţie “Marni at H&M” a ajuns în sfârşit în magazine. 

Lansarea VIP a avut loc în magazinul H&M din Băneasa şi a adunat la un loc vedete, fashioniste dar şi fani ai brandului/brandurilor.  

J

A fost aglomerat în limita suportabilului…La case şi la cabine a fost nevoie de mai mult decât “puţintica răbdare” iar hainele zburau dintr-o mână-n alta mai rău ca la bazar. 

Petrecerea a fost animată de DJ  Oktopus şi susţinută de Evian şi Martini – cupe de şampanie la intrare, cupe de şampanie la cabine, în magazin, peste tot… 

Pe cine am văzut? Păi, din “breaslă” , am cunoscut-o (în sfârşit) pe Ana de la High Street Cardigan, le-am văzut pe fabuloasele de la Absolutely Fabulous, pe Silvia de la Bucharest Style, pe Lumi de la Read My Mind dar şi alţii. 

La categoria persoane publice i-am bifat prezenţi pe: Raluca Lazarut, Andreea Ibacka, Stephan Pelger, Diana Dumitrescu, Mircea Solcanu, Amalia Enache, Laura Lazar, Corina, Niels Schneker, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu şi mulţi alţii…
Mai jos o serie de fotografii relevante de la acest eveniment:

O seară memorabilă! O petrecere cu “ştaif” cum ar zice artistul…

Care ţi se pare cea mai inspirată ţinută?

Comments

comments

26 Comments

  1. Anonymous