Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

24

April 2017

0

COMMENTS

My best friend during early mornings

Written by , Posted in Uncategorized

Sunt o persoana matinala, iar cei care ma urmaresc pe Instagram stiu foarte bine asta. Ma trezesc in fiecare zi la 5:45 pentru a putea fi in sala de sport la 7:00.

Ei bine, oricat de dificil ar parea, de mai bine de un an am acest ritm si mi se pare extrem de firesc acum. Nu a fost de la inceput asa, insa un stil de viata sanatos cere si mici sacrificii.

Recunosc ca in ultima perioada, ma ajuta foarte mult espressor-ul Nespresso Citiz&Milk cu care am dezvoltat o relatie extrem de personala. E cel mai bun prieten al meu dimineata devreme si mi-am creat un adevarat tabiet de cand il am. Dupa micul dejun, oricat de grabit as fi, beau o cafea exceptionala care ma ajuta sa fiu fresh indiferent de ora la care ma trezesc.

In weekend, pentru ca imi place sa ma bucur alaturi de #doamnaIUHAS de aparatul de cafea la capacitatea lui maxima, savuram un caffe latte cu spuma. Prin sistemul incorporat Aeroccino , aparatul CItiz&Milk poate face nenumarate retele de cafea cu lapte. Atat reci cat si calde. Poate o sa va impartasesc in viitor niste retele extraordinare. 😉

Pana atunci insa, trebuie sa stiti ca Nespresso are o super oferta pana la finele lunii aprilie: la orice aparat de cafea achizitionat online, in Boutique-ul din Bucuresti sau in punctul de vanzare din Baneasa Shopping City, Nespresso ofera cadou capsule de cafea. Cantitatea de cafea oferita se calculeaza in functie de pretul espressor-ului, insa stiu sigur ca la Citiz&Milk ofera 16 cutii de cafea. Adica 160 de capsule (valoarea comerciala fiind 280 lei). E un super deal, credeti-ma! 😉

Sper ca v-am convins, iar daca treceti prin AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City sau Calea Dorobantilor din Bucuresti, e musai sa degustati o cafea (gratuit) ca sa intelegeti de ce e atat de speciala si mai ales de ce e preferata lui George Clooney.

 © Eduard Mariut

Comments

comments