Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

18

August 2021

0

COMMENTS

My earbuds buddies

Written by , Posted in Uncategorized

Va ziceam acum vreo 2 luni ca imi doresc o pereche de casti Wireless in-ear mai ales pentru comfortul si libertatea de miscare pe care acestea le ofera si pentru ca m-am saturat de firele mereu incalcite ale castilor traditionale.

Ei bine, dupa ce am publicat articolul acesta despre castile Panasonic True Wireless RZ-B100W am avut norocul si bucuria ca cei de la Panasonic Romania sa ma cadoriseaza cu ocazia zilei mele de nastere cu o pereche imediat dupa ce le-au lansat pe piata.

Pentru ca vreau sa ma revansez fata de ei si sa va impartasesc experienta mea cu castile RZ-B100W, am decis sa scriu acest articol.

Incep cu inceputul acest wanna-be-review: cutia in care se tin si se incarca castile. Desi seamana cu modelul altor producatori , cutia Panasonic este mult mai masculina, mai usoara si dintr-un material mat rezistent (le-am scapat deja de vreo 2 ori pe jos si nu am urme pe ea).

Castile propriu-zise sunt super light si au o forma si un un design confortabil demn de un #UrbanGentleman modern. Sunt rezistente la stropi ceea ce inseamna ca poti asculta muzica in voie chiar daca afara ploua. Datorita sistemului de control tactil si vocal, pot sa-mi gestionez fara efort muzica preferata, apelurile telefonice sau sa utilizez asistentul vocal ca sa economisesc timp la tastarea in meniu a comenzilor. Un alt plus cu care vin aceste casti, in cazul meu, este acela ca pot fi conectate la laptop prin Bluetooth pentru conferintele online sau video call-urile realizate de pe PC.

Despre sunet pot sa va spun ca ofera sunetul puternic caracteristic Panasonic, sustinut de un bas puternic, dar fara sa fie deranjant pentru ureche. Se aude curat, extrem de fin si cu valente sonore pe care de cele mai multe ori nu le poti sesiza ascultand la casti clasice.

Ce sa mai? Sunt super incantat de ele si va spun doar ca sunt disponibile pe site-urile partenere Panasonic Romania cu pretul recomandat de 399 LEI.

Comments

comments