Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

22

June 2016

0

COMMENTS

Nespresso morning with Envivo Lungo

Written by , Posted in Events, Uncategorized

nespresso (93 of 97)

Nespresso Romania a lansat saptamana trecuta, in cadrul unui super eveniment, noul sortiment de cafea Envivo Lungo – o cafea intensa ce completeaza gama existenta de cafea pentru acasa.

Gama Nespresso pentru acasa ajunge astfel sa cuprinda 24 de sortimente distincte de cafea. Lansarea Envivo Lungo a avut loc in cadrul unui eveniment organizat la Stejarii Country Club avand ca tema ritualul de dimineata, pregatirea pentru o noua zi intensa.

Recunosc ca m-am asteptat sa fie ceva wow inca din momentul in care am primit invitatia. Cand a sunat si telefonul pentru confirmare, m-am convins ca nu am cum sa lipsesc. (chiar daca era in prima mea zi de concediu. Va amintiti? Va povestisem ceva AICI) . Decorul natural care pune in valoare acoperisul Stejarii Country Club, desfasurarea unei scurte sesiuni de yoga si meditatie si prepararea unor retete racoritoare cu cafea au fost elementele principale ale evenimentului. A fost o experienta inedita si noua pentru mine. Nu mai practicasem pana acum nici yoga si nici o meditatie de acest fel. Mi-a placut mult si m-a facut sa imi doresc sa mai incerc acest “sport”.

“Am dorit ca odată cu apariția Envivo Lungo pe piața românească să lansăm o invitație către toți iubitorii de cafea – aceea de a-și oferi un răgaz în fiecare dimineață, în care să savureze o cafea excepțională și să poată reflecta asupra a ceea ce își doresc să obțină de la ziua care li se așterne în față. Noul Envivo Lungo este cafeaua perfectă pentru a da tonul zilei – este puternică, corpolentă, cu un gust intens, dar în același timp deloc aspră cu simțurile. Acesta se adaugă gamei noastre permanente care, din acest moment, numără 24 de sortimente, cea mai bogată selecție menită să satisfacă preferințele celor mai exigenți dintre iubitorii de cafea.” a declarat Sonia Năstase, Country Manager Nespresso Romania.

Envivo Lungo are intensitatea 9 pe scala Nespresso de la 1 la 12, fiind cel mai intens sortiment lungo din gama permanenta de cafea. In ceasca dezvaluie arome intense in care predomina note de prajire si note lemnoase, completate de note subtile de caramel. Intensitatea exceptionala a sortimentului promite inviorarea tuturor simturilor, deschiderea catre o dimineata si o zi plina de viata, de unde si numele ales pentru aceasta cafea. Envivo Lungo le va placea in mod deosebit iubitorilor de cafea intensa, preparata lungo (110 ml), datorota intensitatii exceptionale dar si celor ca mine, care prefera laptele in cafea, datorita notelor delicioase de caramel care sunt cel mai bine puse in valoare de spuma de lapte. 😀

Apropo, scala de intensitate Nespresso nu reflecta continutul de cofeina ci ii ghideaza pe consumatori in alegerea sortimentelor preferate de cafea in functie de intensitatea gustului amarui, de corpolenta si textura cafelei pe limba si de notele aromatice predominante in ceasca – in cafelele intense fiind prezente mai mult notele grele, de prajire, lemnoase in timp ce in cafelele mai putin intense fiind prezente notele florale, fructate, delicate. Toate sortimentele de cafea Nespresso sunt realizate doar din cele mai bune boabe de cafea din lume, prajite si măcinate, ambalate in capsule sigilate ermetic pentru a-si pastra intacte aromele si prospețimea. Doar 1-2% din cafeaua cultivata la nivel mondial corespunde criteriilor extrem de riguroase care o fac eligibila pentru selectia Nespresso.

nespresso (1 of 97) nespresso (9 of 97) nespresso (10 of 97) nespresso (11 of 97) nespresso (16 of 97) nespresso (23 of 97) nespresso (26 of 97) nespresso (36 of 97) nespresso (41 of 97) nespresso (42 of 97)   nespresso (53 of 97) nespresso (78 of 97)

Despre Nestlé Nespresso SA

Nestlé Nespresso SA este pionier si nume de referinta in domeniul cafelei portionate de cea mai buna calitate. Avand sediul în Lausanne, Elvetia, Nespresso isi desfasoara activitatea in 64 de tari si are peste 12.000 de angajati. In 2015, compania opera o retea globala de vanzare cu amanuntul de peste 450 de magazine exclusive. Pentru mai multe informatii, vizitati website-ul Nespresso: www.nestle-nespresso.com.

Comments

comments