Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

13

March 2017

0

COMMENTS

Normcore

Written by , Posted in Looks

Trebuie sa va marturisesc ca desi outfitul din pozele de azi poate fi considerat unul dintre cele mai putin inpirationale look-uri purtate vreodata, macar e COMOD. Foarte comod.

Dincolo de asta, stilul intitulat generic NORMCORE si aparut la finele anului 2013 ca raspuns la viteza mult prea rapida la care apar si dispar trendurile in moda, are o gramada de fani la nivel mondial. Desi multi l-au numit tot trend, acesta a depasit granita de “tendinta de sezon”.  Conform Wikipedia, adeptii Normcore sunt  persoane care nu vor sa atraga atentia cu nimic asupra stilului lor vestimentar, dar care au simt estetic, cunosc tendintele deci nu pot fi acuzati ca sunt crime ale modei. Din contra, sunt consumatori responsabili.

Eu am inceput sa port astfel de tinute la finele anului trecut, din comoditate (recunosc: vinovat!), iar mai apoi datorita isteriei Vetements – careia probabil ii voi dedica un articol curand, desi sunt pragmatic si nu imi permit de la acest brand nimic altceva decat o pereche de sosete. 😀

Revenind la outfit-ul din poze, l-am compus incepand de la hanorac pe care intentionat mi l-am achizitionat cu 2 masuri mai mare. A doua piesa luata “in calcul” a fost haina asta camel de care nu ma mai pot satura. Pentru ca totusi e Primavara, am ales sa contrastez partea superioara a tinutei cu un albastru placut si un alb imaculat. Sper sa va surada ideea asta a stilului normcore si sa incercati macar din cand in cand un astfel de look.

S-avem o saptamana cat mai putin solicitanta! 😉

ZARA coat & troussers, C&A hoodie, PRIMARK shoes

© Magda Gheorghe

Comments

comments