Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

23

May 2012

5

COMMENTS

OH SO CHIC – Fashion & Art Fair. (în Cluj)

Written by , Posted in amprenta advertising pareri, cluj napoca fashion events, moda cluj, oh so chic fair, targuri de moda cluj

Când am auzit pentru prima dată de ideea unui târg de modă hibrid în Cluj Napoca am zâmbit cârcotaș. Recunosc, am fost rău însă…
A doua oară, când fosta mea colegă și bună amică Andreea mi-a prezentat tot conceptul din jurul ideii am zis OH SO CHIC! De ce?
1. Pentru că este organizat de cea mai importantă agenție de PR și Advertising din Cluj Napoca, și o spun cu toată îcrederea și complet în cunoștință de cauză. Îmi amintesc cum, student boboc fiind la FSPAC Cluj, toată lumea (studenți, profesori, oameni de media etc.) vorbea despre Amprenta ca despre un Vogue autohton, un ELLE local care face lucruri minunate pe partea de publicitate și comunicare publică. Sunt oameni capabili, ingenioși și profesioniști care mizează pe Cluj ca pe o capitală europeană.
2. Pentru că în trei zile de târg au loc evenimente cât pentru o întreagă săptămână: expoziții de ilustrații de modă, expoziții de fotografie, degustare de specialități de patiserie franțuzească și vin spumant, seară de film de modă, prezentări de modă, cocktail party tematic ș.a.m.d.
3. Se vor comercializa: haine, accesorii, piese vintage, obiecte de artă decorativă, ilustrații, picturi, fotografii, literatură de modă și produse de frumusețe (organice!!!).
Deci? Ce spuneți? Merită să mergeți sau nu?
Eu mor de ciudă că ratez acest târg și atâtea evenimente într-un singur weekend.
VĂ RECOMAND cu mare drag și faceți poze, multe poze.
Pagina de Facebook a event-ului o găsiți aici iar programul târgului Oh So Chic , mai jos.

Comments

comments

5 Comments