Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

17

July 2015

0

COMMENTS

OUD satin mood / Maison Francis Kurkdjian Paris

Written by , Posted in Grooming

OUD-satin-mood-flacon-1440x1013

Francis Kurkdjian surprinde si cucereste din nou cu ultima sa creatie, Satin Mood o evocare a vietii sclipitoare si opulente a Orientului.

Am avut sansa sa testez acest parfum, in exclusivitate, inainte sa ajunga pe rafturile parfumeriilor Beautik Haute Parfumerie si m-a cucerit iremediabil. Desi nu este un parfum barbatesc ci mai degraba unul unisex, m-a convins puternica nota de lemn de oud, faptul ca parfumul persista extrem de bine pe piele si nu este deloc asemanator cu niciun parfum purtat pana acum.

Lemnul de oud, una dintre cele mai rare si mai scumpe esente folosite in parfumerie si delicatetea suava a trandafirilor se impletesc pentru a crea o reprezentarea olfactiva distincta si profund personala. Lasa-l sa te invaluie, sa te poarte in profunzimea sa si sa-ti dezvaluie atemporalitatea momentului. Satin Mood este un drapaj de esente si texturi, o expresie trimisa de intimitate si senzualitate pentru a intelege si a trai fascinatia Orientului.

Oud satin mood face parte din familie olfactiva Woody Oriental si are ca note superioare: oudul, trandafirul bulgaresc, rasina benzoica, trandafirul turcesc, violeta si vanilia.

Produsul este disponibil in parfumeriile Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro .

Comments

comments