Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

10

September 2012

10

COMMENTS

Outfit post: my endless summer.

Written by , Posted in blog moda barbati, bloguri de moda, bowtique, ce se poarta in toamna 2012 la barbati, cum sa port papionul, papioane bowtique, tinute barbatesti cu papioane, tinute inspirationale barbati

Hello everyone. M-am hotărât recent să reintroduc în lista accesoriilor purtate cu frecvenţă papionul. Deşi a fost unul dintre accesoriile mele favorite în liceu şi facultate, l-am ignorat de ceva timp. 
Noroc cu cei de la Bowtique care m-au provocat să port 3 ţinute cu 3 papioane diferite (stiluri diferite) pentru a-mi pune la muncă motoraşele creativităţii. Floare la ureche! J
Aşadar: azi, miercuri şi vineri veţi vedea 3 outfit-uri (inspiraţionale sper eu) în care se poate introduce ca accesoriu un papion pentru a le scoate din monotonie. Luni, 17 Septembrie veţi mai avea parte de o surpriză din partea mea şi a celor de la Bowtique. Stay tunned!
Endless summer pentru că am deja nostalgii faţă de sezonul care tocmai s-a încheiat, pentru papionul ăsta superb din bumbac imprimat cu ancore care mă poartă cu gândul la mare şi pentru că vreau să mai “forţez anotimpul” pentru a putea purta încă haine colorate şi subţiri.

Photo credit: Florin Panaitescu.
Am purtat papion Bowtique ; cămaşă, pantaloni şi brăţări – H&M ; pardesiu – Marni x H&M ; geantă şi pantofi – Zara ; ochelari şi curea – no name.

Va urma…

Comments

comments

10 Comments

  1. Brigita Bagoși