Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Saturday

15

December 2012

15

COMMENTS

Outfit post: my navy jacket.

Written by , Posted in blogger de moda, ce se poarta iarna la barbati, magazin be you, modele pardesie barbati, tendinte barbati iarna 2012 2013, tinute inspirationale barbati iarna 2012 2013

V-am povestit acum câteva zile (aici) că am primit cadou o jachetă-pardesiu bleumarin din partea BeYou Shop România şi vă promiteam încă de atunci că urmează să realizez o ţinută pornind de la ea.
Ei bine, prin frig şi soare am ieşit azi din casă pentru a face fotografii cu frumosul pardesiu pentru a vă inspira.
Am vrut să creez o ţinută casual, day-by-day în care să integrez o culoare must a acestui sezon, un imprimeu jucăuş şi un accesoriu wow. Zis şi făcut, doar că în timpul căutării unei locaţii ok în centrul Bucureştiului accesoriul a cedat… dar asta e altă poveste.
Revenind la jachetă, a făcut faţă cu brio atât pe vreme frumoasă (cu temperaturi ridicate) cât şi pe gerul siberian care a lovit capitala noaptea trecută când s-au înregistrat -22 de grade Celsius, iar noi ne plimbam fără probleme pe-afară. Unde mai pui că e şi stylish, la două rânduri de nasturi şi dintr-un material foarte călduros.

Jachetă BeYou Shop, Geantă- Zara, Cardigan – C&A, 
Mănuşi – Glow, Cămaşă, pantaloni şi ghete – H&M 
Ahh… să vă spun şi de ce m-am offticat azi. În timp ce mă-ndreptam dinspre parcul Izvor (unde e făcută poza de mai jos) către zona Lipscani din centru, mi-am pierdut superba broşă pe care mi-o admira toată lumea de vreo 3 săptămâni de când am achiziţionat-o. Este vorba despre acest minunat avion negru cu contur auriu, pe care sper să-l mai găsesc în vreun magazin Koton căci tare mi-a plăcut…
Cum vi se pare ţinuta?

Comments

comments

15 Comments

  1. Anonymous
    • Anonymous
    • Anonymous
    • Anonymous
    • Anonymous