Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

20

February 2013

11

COMMENTS

Outfit post + "Read my mind" party.

Written by , Posted in blog de moda barbati, blog de moda masculina, read my minf by lumi, tendinte moda barbati 2013

Nu ştiu voi, dar eu m-am săturat până peste cap de vremea asta. Ba e frig, ba nu e frig dar plouă/ninge, ba sunt temperaturi de tricou+jachetă , ba nu mai ştii cât layering să faci ca să nu-ţi afecteze confortul termic… De inspiraţie nu mai zic. Pe vreme d-asta “nici iarba nu creşte” – ca s-o parafrazez pe diriginta mea din liceu… E horror. N-am chef de ieşit, de făcut poze, de mai nimic…

Cămaşă, fular, pantaloni şi pantofi – H&M, jachetă şi cardigan- Clockhouse, geantă Zara.
Noroc că se mai întâmplă una-alta prin oraş, şi nu toţi oamenii sunt la sentimentul meu şi au chef de făcut, de dres, de lansat sau de creat. Un astfel de personaj este şi scumpa de Lumi de la Read My Mind, care împreună cu Rodi organizează vineri seara un super party pentru a-şi lansa aventurile metropolite în .ro . Exact, după 2 ani Read my mind by L&R se mută în casă nouă pe online, îşi lansează site-ul şi dau o petrecere de zile mari în Club Planters din Bucureşti.
Pe lângă asta, weekend-ul îmi va fi plin de lucruri frumoase: prieteni de acasă, vânătoare de ţinute pentru nunta care mă aşteaptă la vară, un red carpet veritabil în Gaia şi un shopping aşa cum se cuvine la Boutique Cliche şi Ab Fab. Astfel de evenimente îţi schimbă total dispoziţia, îti dau poftă de viaţă şi chef de a mişca munţii din loc. 

Aşadar, ne vedem vineri la petrecerea Read my mind, da? Sunt sigur că L&R se vor bucura să vă primească şi să săbătoriţi alături de ele cei 2 ani de blogging şi lansarea noului site.

Comments

comments

11 Comments