Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

7

April 2014

13

COMMENTS

Real man issues

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

_DSC_0810m

Exista momente in viata unui om in care doar un singur lucru il mai satisface: fie viata personala, fie cariera sau doar pasiunile pe care si le exercita in timpul liber. Contextul suprem in care cele trei ipostaze mentionate mai sus sunt prezente impreuna este din ce in ce mai rar inalnit, tinde sa dispara si totodata este invers proportional cu frustrarile pe care le produc lipsa lor. 

Recunosc ca pana nu demult  ma incadram decat in una din cele trei categorii amintite, lucru deloc benefic pentru viata mea personala, cu care de altfel sunt extrem de multumit si grateful to God for it. Azi pot sa afirm ca am reusit sa fiu multumit atat de viata mea personala , profesionala cat si de pasiunile pe care le am. Desigur ,este loc de mai bine in toate trei, insa sunt convins ca orice frustrare de care scapi si orice lucru bun pe care il faci ti se intoarce inzecit si asta nu poate fi decat de bine.

Asadar dragilor, bucurati-va de viata, luati ce e mai bun din ea si nu lasati frustrarile sa va compleseasca si sa va impiedice evolutia!

_DSC_0780m

_DSC_0793m_DSC_0801m_DSC_0812m

C&A shirt and jacket, Zara shoes, H&M jeans, M Scarves & Accesories pocket square .

 

© Magda Gheorghe

Comments

comments

13 Comments

    • Emanuel Iuhas
  1. Dan
  2. Ema
  3. Geog
  4. John