Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

10

July 2013

9

COMMENTS

Sibiu – Day 2.

Written by , Posted in Looks

Cea de-a doua zi petrecută la Sibiu a fost de-a dreptul fabuloasă. Între show-uri, locaţii si evenimente, am avut timp să fac şi câteva poze.

Sâmbăta a debutat cu prezentarea de modă de la Hala Balanţa (foto 5), un spaţiu dezafectat inedit, pus într-o lumină total nouă. Acolo, absolvenţii de la ULBS – secţia design vestimentar şi-au expus creaţiile într-un mod original şi foarte îndrăzneţ. Cel mai relevant exemplu este modul în care manechinul care a deschis show-ul a defilat printre spectatori,  căţărată pe catargul unei macarale industriale (foto 6).

În rest nimic interesant… am reţinut numele unui tânăr care realizează haine pentru bărbaţi destul de wearable şi ok –

Pentru evenimentul din Hala dezafectată am ales să port costumul corai din in pe care-l am de ceva timp şi căruia nu reuşisem să-i găsesc evenimentul pereche. Am asortat costumul la o cămaşă albă din bumbac, pantofii cu ciucurei şi o curea camo.

b

Costum – H&M, cămaşă – C&A, Curea -Bershka,  Pantofi – Zara, Ochelari- Clockhouse, Ceas- Cassio.

La jumătatea zilei toată suflarea feerică a Sibiului s-a focusat pe showul lui Cristian Samfira, deoarece acesta şi-a lansat în cadrul FFD prima colecţie pret-a-porter din carieră. O colecţie foarte reuşită, care urmează semnătura designerului şi care a fost de departe cea mai reuşită colecţie + show de la festival.

Locaţia: Depoul CFR. Catwalk: maşinăria-rampă cu ajutorul căreia se manevrează locomotivele (foto 9). Sound: uber-contemporan. Detalii: dans contemporan în deschidere, un Cristian Samfira mecanic în închidere. Jos pălăria maestre!

După prezentarea lui Cristian Samfira am fugit (la propriu) spre Centrul Vechi al Sibiului pentru a lua parte la evenimentul lui Florin Dobre. Acesta ne-a găzduit într-o cochetă grădină de vară a unei locaţii cu tradiţie în Sibiu. La finele show-ului am reuşit să surprind personajul cel mai autentic al colecţiei – rabinul TarTan.

Alături de Gabriela Atanasov şi Alina Ceuşan, după show.

Sacou şi bermude – H&M, cămaşă şi curea – C&A, pantofi- Gabriela Atanasiu.

Pentru seara de gală a festivalului Feeric şi mai ales pentru că i-am susţinut moral pe prietenii mei de la Bowtique, al ales să port o ţinută optimistă, veselă şi plină de personalitate. Am “ars-o fabulos în verde” ca să parafrazez pe cineva, însă chiar m-am simţit foarte bine în acest total look by H&M.

Mai multe despre colecţia Bowtique puteţi găsi aici.

Credit foto: my Lumia.

Sunt curios: care dinte cele 3 ţinute e preferata voastră?

Comments

comments

9 Comments

  1. Anonymous