Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home2/emanueliuhas/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

21

December 2015

0

COMMENTS

Summerish in Winter

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

1

Intotdeauna am fost de parere ca fiecare dintre noi trebuie sa se imbrace tinand cont de ocazie .

Si cand spun ocazie nu ma refer doar la evenimentele importante. Ma refer si la cele on a daily basis: birou, timp liber, iesiri cu amicii s.a.m.d.

Daca pentru evenimentele cu staif, regulile sunt destul de bine trasate, ocaziile “casual” ne permit sa fim creativi, inventivi si curajosi. Spre exemplu, in tinuta pe care v-o prezint azi, am compus outfitul fiind inspirat de aceasta iarna calduroasa. Canoanele de stil recomanda in general pantalonii chinos bej, cu precadere in sezonul cald , insa nu inseamna ca nu pot fi purtati si pe timp de iarna. Mai ales cei dintr-o tesatura mai groasa.

Astfel ca, am ales sa asortez pantalonii cu pricina unei jachete parka, suficient de calduroasa incat sa ma fereasca de frig, unor super pantofi sport PUMA si unui sweater viu-imprimat. Da, puteti purta cu incredere si piesele imprimate cu motive vegetal-luxuriante chiar si iarna. Doar sa le dozati corespunzator.

2 3 4 5Ollie Gang Shop jacket, hype sweater, troussers & PUMA shoes

© Alex Matei  @  Ollie Gang Shop Bucharest

Comments

comments