Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

5

December 2016

0

COMMENTS

Summerish look on a winter day

Written by , Posted in Looks

iuhas_15

Desi iarna si-a intrat in drepturi, nu neg ca as prefera sa nu fie atat de frig pentru a putea purta (inca) in voie tinute fara prea multe layere.

Bine, recunosc ca inca mai fortez anotimpul si port in voie doar 2 straturi de haine chiar daca temperaturile au cazut sub 0 grade. Drept dovada: tinuta din aceste poze. E un look pe care l-am purtat deja de vreo 3 ori si am vrut sa vi-l arat pentru ca imi place foarte mult. Pozele le-am facut weekend-ul trecut, imediat dupa asta.

Aceasta tinuta casual-sport cu influente de streetstyle imi face pe plac datorita faptului ca e super comoda, e intr-o cromatica de vara si are elemente de “wow” in ea. Ca sa nu mai spun cat de mult imi place cum ma flateaza nuanta de bleu a sweaterului… 🙂  Dincolo de asta, purtarea sosetelor in culori complementare la pantofi sport si alaturarea acestor doua hainei din stofa de lana este eye-catcher. Deci da, e o tinuta cat se poate de reprezentativa pentru jumatatea neconventionala a #domnuluiIUHAS .

Cateva recomandari, daca doriti sa purtati o astfel de tinuta:

– Dat fiind faptul ca fiecare element al tinutei este intr-o alta culoare, gasiti macar un element de legatura intre ele. (eu am ales sosetele si batista)

– Haina din stofa de lana trebuie sa fie cu fir scurt, subtirica, pentru a se “digera” mai usor in combinatia cu sneakersii.

– Sweterul poate fi si uni, fara imprimeu. (eu am optat pentru acesta din poze pentru mesaj “CALIFONIA BEACH” 😉 )

S-aveti o saptamana usoara, frozen-less si cat mai multa inspiratie!

iuhas_16 iuhas_17iuhas_18

C&A coat & sweater, ZARA trousers, CALZEDONIA socks, Primark shoes

© Fotograv.ro 

Comments

comments