Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

1

March 2013

2

COMMENTS

Tendinţe Primăvară/Vară 2013: "Beyond the future" NFF by Ştefan Muscă.

Written by , Posted in blog de moda, blog de moda masculina, designeri romani, emanuel iuhas, nff by stefan musca, stefan musca, tendinte barbati vara 2013, tendinte primavara vara 2013, vali barbulescu foto

Ştefan Musca a lansat recent sub egida NFF (new funky fashion) noua colectie Primăvară/Vară 2013  – Beyond the future. Colectia cuprinde modele de jeans, rochii sau jachete, dar si item-uri pentru barbati precum camasi sau sacouri. Lansarea noii colectiei NFF by Stefan Musca coincide cu relansarea magazinului online www.nff.ro.

Colectia propune pentru noul sezon peste 80 de modele de jeans, atat feminine cat si masculine. Acestea sunt lucrate manual, pe model unicat, in combinatii cu piele naturala si diferite tipuri de accesorii. Unele dintre cele mai spectaculoase piese ale colectiei sunt insa perechile de jeansi creati in combinatie cu fas de diferite nuante.

Sectiunea masculina a colectiei propune o serie de camasi create in trendul monocrom al sezonului: alb, negru sau combinatii alb-negru. Acestea accentueaza silueta masculina prin croieli moderne superdimensionate si combinatii neasteptate de materiale. In plus, barbatii isi vor putea completa tinutele cu geci din piele naturala, urmand tendintele propuse pe cele mai importante scene ale modei internationale.


Campania colecţiei Beyond de future a fost fotografiată de către Vali Bărbulescu şi stilizată de către Cătălin de la Berlin şi Cătălina Vornica.

Am primit odată cu mapa de presă şi un cadou din partea nff, pe care o să vi-l prezint într-o postare viitoare…
Staţi pe-aproape.  😀


Comments

comments

2 Comments