Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

17

January 2014

9

COMMENTS

The art of wearing a beard

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

_DSC0097 - Redimensionata

N-am sa dau niciun tips despre cum se intretine o barba si nici macar vreunul despre cum sa creasca mai repede. Nu am fost fericit cu aceasta  “minune” , desi mi-am dorit dintotdeauna.

Asa ca, in lipsa de optiuni, ma consolez si cu un tricou “cu barba” . Cu siguranta ati observat ca de ceva timp mai toate magazinele sunt impanzite cu produse la reducere. Desi oficial (conform legislatiei romanesti) ele incep pe 15 Ianuarie, retailer-ii au furat ca de obicei startul si au lansat campanii inca din Decembrie.

Zilele trecute m-am incumetat si eu sa fac o sesiune de fast-shopping. Spun fast pentru ca nu probez mai nimic in perioada aceasta. Le cumpar “dupa ochi” deoarece de cele mai multe ori e foarte aglomerat si ma impacientez repede. Printre lucrurile cu care am plecat acasa se numara this tee with floral-bearded-guy si pantalonii.

Pantofii, desi i-am cumparat din toamna nu am apucat sa vi-i prezint. Sunt un model mult prea casual pentru gustul meu, dar m-a cucerit mixul de 3 texturi: piele lacuita, piele texturata si materialul impermeabil. Sunt asa… edgy si versatili.

Voi cum stati cu wishlist-ul pentru reducerile de iarna 2013?

_DSC0113 - Redimensionata _DSC0141 - Redimensionata _DSC0145 - Redimensionata _DSC0163 - Redimensionata _DSC0172 - RedimensionataH&M coat, vest & shoes, Pull&Bear t-shirt, Zara Pants, Clockhouse foulard, thrift gloves.

Follow me:

FACEBOOK BADGEInstagramTWltter

Comments

comments

9 Comments

  1. Valentin
  2. Ervin
  3. Ovi
  4. Dan