Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

3

June 2021

0

COMMENTS

The new Panasonic True Wireless Earbuds RZ-B100W

Written by , Posted in Uncategorized

Sunt în căutare de căști Wireless de ceva timp și chiar mă gândesc serios ca în lista cadourilor pentru ziua mea (ce se apropie extrem de curând) să se regăsească o pereche de căști fără fir.

Coincidență sau nu, ieri am primit de la agenția de PR a grupului Panasonic România un mail care începea cam așa: Căștile Panasonic True Wireless RZ-B100W – ușoare ca un fulg, se potrivesc perfect în urechi și au sunet puternic.

Aceste căști True Wireless intra auriculare au un preț atractiv și asigură o serie de funcții necesare în utilizarea de zi cu zi. Căștile oferă sunetul puternic caracteristic Panasonic, susținut de un bas puternic, un timp îndelungat de utilizare și un design confortabil. Datorită sistemului de control tactil și vocal, utilizatorii pot să-și gestioneze fără efort muzica preferată, apelurile telefonice sau să utilizeze asistentul vocal. Aceste căști intra auriculare minimaliste pot fi așezate confortabil în suportul de încărcare compactă iar atunci când utilizatorii sunt pe drum, ele se încarcă rapid utilizând tehnologia Quick Charge.
Indiferent dacă utilizatorii aleargă, se deplasează prin oraș sau se relaxează acasă pe canapea, căștile Panasonic B100W sunt soluția universală pentru fiecare situație. Conectarea Bluetooth începe în momentul în care căștile sunt scoase din cutia de încărcare. Fiecare cască își stabilește propria conexiune cu dispozitivul smart. Rezultatul: sunetul este reprodus sincronizat perfect în ambele urechi. Este o caracteristică utilă nu doar când utilizatorii efectuează apeluri telefonice, dar și când ascultă cărți audio. Tehnologia Dual Connect permite utilizatorilor să folosească fiecare cască individual. De exemplu, ei pot încărca o cască în timp ce o folosesc pe cealaltă pentru a asculta un eveniment sportiv, să spunem. B100W sunt echipate cu sistemul XBS Extra Bass care produce un sunet puternic, atât de așteptat de utilizatori.

Forma ergonomică a căștilor B100 permite o plasare perfectă în urechi care generează o senzație de siguranță și confort. Căștile nu au adaptoare suplimentare și cântăresc doar cinci grame. Ca urmare, nimic nu apasă pe canalul auditiv, nici măcar în timpul utilizării. Senzorii plasați în ambele căști permit un control tactil foarte simplu. Cu ajutorul noilor căști Panasonic True Wireless, poate fi controlat asistentul individual virtual al dispozitivului de pe care se redă conținutul. Atâta timp cât sunt plasate în urechi, căștile pot fi folosite pentru a efectua apeluri, a verifica prognoza meteo și pentru orice altă aplicație ce poate fi comandată vocal.
Odată încărcate complet, bateriile căștilor pot asigura patru ore în care să vă bucurați de muzică fără a fi conectați prin fir. Cutia compactă de încărcare care se potrivește în buzunarul pantalonilor stochează de asemenea energie suficientă pentru alte 12 ore. Aceasta reprezintă mai mult decât suficient pentru o plimbare în parc după o zi lungă la serviciu. Nici ploaia nici praful nu pot afecta căștile RZ-B100W, ele fiind rezistente la apă și praf, conform standardului IPX4.

Căștile Panasonic RZ-B100W vor fi lansate pe piață luna aceasta și vor fi disponibile în două culori: alb și negru.

Recunosc că m-a atras subiectul mai ales pentru că rezonam cu el, cum ziceam și mai sus. Sunt foarte curios “cum sună” aceste căști și cum se potrivesc pe urechile mele, pentru că sunt super încântat că sunt disponibile și pe negru și pentru că am aflat că vor avea și un preț foarte accesibil (în comparație cu cele ale altor producători cu caracteristici asemănătoare). Vor costa în jur de 400 LEI.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse și soluții pentru clienți în domeniul electronicelor de consum, aplicațiilor rezidențiale, auto, a soluțiilor profesionale și a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înființarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 522 de sucursale și 69 de societăți asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 54,02 miliarde EUR (6,698.8 miliarde yeni) în anul încheiat la 31 martie 2021. Dedicată în permanență atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viață mai bună și o lume mai bună pentru clienții săi.
Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro .

Comments

comments