Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

17

September 2018

0

COMMENTS

The new Terre D’Hermes – Eau Intense Vetiver

Written by , Posted in Events, Grooming

Saptamana ce tocmai s-a incheiat ieri am profitat ca am acumulat cateva ore in plus la birou, pentru a-mi lua liber o jumatate de zi. Iar sincronul a facut ca in acea dupa amiaza sa se desfasoare si evenimentul de lansare al noului parfum TERRE de la HERMES, in Romania.

M-am bucurat sa ma intalnesc cu oameni faini din industie, sa interactionez cu Charlotte De Lapparent – Atasatul de presa al HERMES Parfums – invitatul special de la eveniment, sa cunosc intreaga echipa ce sta in spatele evenimentelor NIRAN Perfums & Cosmetics, dar si sa petrec aproape 2 ore in mireasca specifica TERRE D’HERMES. Mai jos va povestesc totul despre noul parfum…

Christine Nagel – parfumierul casei HERMES a reinterpretat clasicul TERRE intr-o viziune actuala, dintr-un punct de vedere diferit, neexplorat inca. Privind cu admiratie TERRE, precum un creator fascinat de misterul miscarii, Christine Nagel a observat TERRE,  a examinat TERRE din fiecare unghi, cu dorinta de a-i descoperi cele mai intime mecanisme. Apoi l-a descompus, ingredient cu ingredient,  inainte de a-l reasambla, de a-i rearanja cateva componente si de a dezvalui altele.

Vetiverul, incapsulat în TERRE inca de la compozitia initiala, reprezinta punctul culminant al acestei noi compozitii. Cald, senzual si viguros, infloreste inca de la primele note, fiind potentat de lumina puternica a soarelui. Piperul negru, alt element al TERRE, s-a transformat in piper Sichuan: o nuanta luminoasa de verde, cu nuante citrice, invigoreaza formula si permite ingredientelor sa se imbine unele cu altele. Bergamota oranj, regina hesperidelor (culeasa într-un mod special inainte de a ajunge la  maturitate) ofera o calitate surprinzator de radicala si de indrazneata.

Prin aceasta reconstructie, echilibrul original al Terre, lemnos si mineral devine lemnos si vegetal in TERRE D’HERMES EAU INTENSE VETIVER.

Aceasta energie primara, vitala continuta de sticla originala, se inalta catre capacul imbracat intr-o nuanta deschisa de maro a pielii incalzite de lumina soarelui.

“Lssati barbatul sa contempleze complexitatea naturii, in toata maiestria sa. Lasati-l sa exploreze lumea, incepand de la obiectele care il inconjoara. Lasati-l sa priveasca aceasta lumina puternica asemenea unei lampi eterne care ilumineaza universul. Lasati pamantul sa i se dezvaluie precum un lucru simplu in comparatie cu cercul vast descris de soare si lasati-l sa fie uluit de faptul ca acest cerc vast nu este altceva decat un punct minuscul in relatie cu bolta imbratisata de stelele care stralucesc pe firmament. Dar daca perceptia noastra se opreste aici, lasa-ti imaginatia sa depaseasca limitele.”

Blaise Pascal, Cugetari

Parfumul TERRE  D’HERMÈS EAU INTENSE VÉTIVER  este disponibil deja in parfumeriile din tara, cu preturi incepand de la 390lei (50ml EDP).

C&A polo t-shirt and jeans, ADIDAS by Raf Simons shoes

 

Comments

comments