Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

14

February 2018

0

COMMENTS

This February surprise each other with…

Written by , Posted in Uncategorized

Inspirat de un articol cu presupuse declaratii ale domnului Pitt despre casnicie, vreau sa va impartasesc cateva randuri cu si despre ce ar trebui sa daruim fiecare dintre noi persoanei iubite, indiferent de ocazie.

Asa ca, daca tot e luna iubirii si va ganditi ce sa ii cumparati de Valentine’s Day sau Dragobete, poate reusesc sa va inpir in cele de mai jos. Desi nu sunt expert, cea mai importata si lunga relatie a mea inca dureaza (dupa cum bine stiti) iar in acesti aproape 12 ani am reusit sa observ, sa simt si sa trag niste concluzii care ar putea ajuta mai ales celor care sunt la inceput de drum.

Noi, #familiaIUHAS , suntem genul de parteneri carora le place sa sarbatoreasca orice, dar mai ales cand vine vorba de dragoste si de relatia lor. Asadar, recomandarea numarul 1 ar fi sa va sarbatoriti dragostea! Sub orice forma, sub orice pretext (aniversarea de 1 saptamana, 1 luna, 100 de zile, 1 an etc.) si sa nu uitati niciodata prima zi de relatie!

Recomandarea 1 ridica si subiectul recomandarii 2: daruiti-va timp inainte de orice cadou material! 5 minute, o ora, o cina, un film. Timp petrecut in doi pe care doar voi sa il masurati si a carui masura sa o pierdeti. Nu incetati sa iesiti, sa va invitati unul pe altul in oras, sa va curtati. Asta o sa va tina inimile tinere si fluturasi in stomac vii. 😀

In al treilea rand se afla toleranta. Acceptati-va asa cum sunteti si nu incercati sa va schimbati unul pe celalalt! Trebuie sa va vedeti intotdeauna cu cei mai frumosi ochi, cele mai frumoase trasaturi si fara sa va simtiti datori sa il schimbati pe celalalt. Daca ati ajuns sa aveti o relatie, e pentru ca v-ati placut asa cum sunteti. Desigur, toti ne dorim sa devenim cea mai buna versiune a noastra, iar asta trebuie sa o gandim din perspectiva proprie si fara a astepta asta si de la cel de langa noi. Si pentru ca aceste schimbari individuale vin de multe ori din frustrari, nu va invinovatiti nici pe voi si nici nu va invinovatiti partenerul. El/ea trebuie sa fie medicament pentru voi si sa va ajute sa treceti peste orice frustrare, durere, problema.

O alta recomandare care va va ajuta sa mentineti dragostea tanara fi: faceti prostioare, purtati-va copilaresc si distrati-va unul cu celalalt! Poate suna imatur, insa daca veti mentine relatia pura, cu spirit de copil, veti ramane vesnic tineri, indragostiti si nelinistiti! 😉

Inchei prin a va dori sa va iubiti mult, fara ranchiuna si din toata inima!

 

 

Comments

comments