Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

26

May 2016

0

COMMENTS

Totul la Max la 1 an de Mega Mall

Written by , Posted in Events, Uncategorized

Vizual experienta la max 2

Mega Mall a sarbatorit aniversarea unui an de activitate si te invita sa-ti petreci ziua perfecta! Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja 1 an de cand s-a inaugurat cea mai tare locatie de shopping a Bucurestiului.

Imi amintesc cu mare drag zilele de inaintea inagurarii deoarece toata capitala vibra la mesajul “Orasul se schimba cu noi” si astepta inaugurarea celui mai nou mall. Cu peste 220 de magazine de moda, sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri patrati, dotata cu o piscina semi-olimpica, cinematograf Cinema City cu 14 sali si tehnologie 4Dx, si peste 10.000 m2 de restaurante si cafenele, Mega Mall urma sa devina destinatia ideala pentru o experiente la max.

Avand in vedere ca recent a aniversat 1 an de la inaugurare, Mega Mall (si cu mine) te provoaca la un concurs in care poti avea TOTUL LA MAX pentru 1 zi.

Preferi un inceput in forta, cu o sesiune energizanta la World Class sau unul mai lent, cu un suc proaspat de portocale si un croissant cu ciocolata la cafeneaua ta preferata? Sau poate vrei sa incepi ziua cu o vizita la un salon de infrumusetare? Iti place sa vizitezi fiecare magazin de moda sau ramai fidela brandurilor tale preferate? Iar dupa ce ai bifat cele mai noi tendinte, alegi un film sau o mancare savuroasa ca mod de relaxare? Oricare ar fi alegerea ta, profita din plin de toate surprizele pe care ti le ofera Mega Mall si bucura-te de O zi la Max in Mega Mall ! Cum? Simplu:

INSCRIE-TE IN CONCURSUL DE PE PAGINA URBAN STYLE JOURNEY postand , la sectiunea comentarii, 1 poza cu tine intr-o tinuta pe care tu o consideri la Max si hashtag-ul #totullamax .

Regulament:

Valoarea premiului este de pana la 500 euro si cuprinde: mic dejun COSTADORO, pranz PIZZA DOMINIUM, cina PIZZA HUT ( 2 persoane ) , acces World Class (2 persoane), salon GETA VOINEA, voucher cumparaturi (10 x 50 lei), Cinema City (2 bilete), Kit Sephora (150 lei), Inghetata MOO, Voucher MELI MELO (50 lei), Voucher OTTER (250 lei) .

Concursul se desfasoara in perioada: 26 mai – 6 iunie 2016. Castigatorii isi dau acordul pentru a fi fotografiati si filmati pe tot parcursul zilei. Fotografiile si filmarea vor fi facut publice pe site-ul si pe pagina de Facebook Mega Mall si pe site-ul meu.

Premiul, constand intr-o zi la max la Mega Mall, poate fi consumat doar in timpul saptamanii, de luni pana vineri, in perioada 13 – 17 iunie 2016. Pentru a va inscrie, urmati pasii de AICI!

Succes!

Vizual experienta la max 1

Comments

comments