Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

29

October 2014

0

COMMENTS

Urban color – Pegas

Written by , Posted in Uncategorized

t.phpNu stiu voi, dar eu dintotdeauna am visat la o bicicleta IT cum numai cei de la PEGAS stiu sa creeze. E inexplicabila aceasta chimie, mai ales ca nu sunt vreun biciclist notoriu (din contra). Imi place sa ma plimb pe bicicleta, mai ales in oras, insa pana acum nu am avut sansa sa ownuiesc un Pegas – asta desigur daca excludem modelul vintage al tatei, cu care de altfel am si invatat sa pedalez. Poate ca de acolo am eu aceste dorinte…

Dincolo de orice, Pegas inseamna biciclete de oras. Si cum orasele noastre sunt frumoase si colorate, un grup de oameni creativi s-au gandit cum ar fi sa avem Pegas-uri in culorile orasului? Dar culorile astea sunt peste tot. Asa ca lasa la latitudinea noastra sa le gasim pe cele tari, cu o aplicatie de mobil creata special pentru asta. Cu Pegas Culoare Urbana poti sa-ti alegi orice nuanta, de oriunde din orasul tau. Vezi cum da pe modelul tau preferat de Pegas si pune-i un nume misto. O uploadezi in aplicatie si poti castiga un Pegas fix in culoarea ta. Plus ca va face parte din urmatoarea colectie de biciclete Pegas 2015.

E super tentant! Tu alegi culoarea orasului tau, iar echipa Pegas customizeaza o bicla cu ea. Pe care o poti chiar castiga! Culorile selectate de Pegas vor face parte din noua colectie de biciclete Pegas 2015.

Sfatul Pegas (dar si al meu):
– Iesi din casa. Suie-te pe bicicleta. Ia-o pe un drum pe care n-ai mai fost.
– Culoarea ta e unica. La fel ar trebui sa fie si numele ei.
– Vezi ce au propus si altii, in sectiunea “Culori Urbane”.

E foarte simplu:

1. Fa o poza.
2. Alege culoarea.
3. Vezi cum arata pe bicicleta ta preferata Pegas.
4. Da-i un nume tare.
5. Uploadeaz-o.

Revin si eu in zilele urmatoare cu culoarea mea urbana. Pana atunci, ride a bike! Even if is cold outside!

1891051_10152706901641609_8408612627865146445_n

Comments

comments