Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

30

July 2020

0

COMMENTS

VULNERABILIA table setup

Written by , Posted in Inspiring setups

Scriindu-mi lucrarea de licență, bazată pe mișcarea feministă, am constatat ca numeroase femei puternice, erau considerate ca fiind vulnerabile.

Diferențele dintre cele două sexe se aflau la nivel profesional, dar și personal: bărbații se bucurau de o multitudine de drepturi, libertăți, diverse locuri de muncă, iar femeile erau constrânse de reguli stricte cărora trebuiau să li se supună. Totodată, sexul feminin era învățat și educat încă din fragedă pruncie să nege orice semn de senzualitate sau sexualitate. Fetele erau crescute în așa manieră încât să nu își accepte latura vulnerabilă, cea care le declanșează instinctele primare. În zilele noastre, lucrurile s-au mai schimbat, din fericire. Femeile sunt emancipate, puternice, pe scurt, tot ceea ce își doresc.

De-a lungul cercetării mele, am ajuns la concluzia că fiecare femeie are în ea o putere de neoprit care îi dă forța necesară pentru a deveni judecător, polițist sau de ce nu, CEO-ul unei mari companii.

Femeia nu mai este constrânsă de ideologiile societății, drept urmare, nu ne (mai) mirăm când citim articole despre cei mai de succes oameni din lume, iar în top se află și nume feminine, nu ne mai uimește o femeie îmbrăcată în costum, cu tocuri înalte care pășește cu încredere într-un grup de bărbați. Toate acestea pentru că de-a lungul timpului, femeile au dovedit că pot să boicoteze orice mentalitate care le dicta că ele ar fi (DOAR) “sexul frumos”, ele sunt sexul puternic, deși rareori o femeie va ridica sute de kilograme la sală, ea va duce pe umerii ei mici toate greutățile familiei, locului de muncă și pe cele personale. Duc toate aceste probleme cu zâmbetul pe buze, nelipsindu-le niciodată încrederea în sine, factorul determinant în viața oricărei femei de succes.

Chicineta plates, ZARA HOME napkins, KASANOVA cutlery set, vintage glasses

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *