Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

6

December 2017

0

COMMENTS

Walking the streets of the old city

Written by , Posted in Looks

Acum 2 saptamani am luat la pas centrul vechi al capitalei, impreuna cu Tiberiu, pentru a poza tinuta din imagini.

Am fost provocat de o parte dintre voi sa port si tinute masculine, spre clasic, ca v-ati saturat sa ma tot vedeti “streetstyle star”, asa ca m-am conformat. Defapt, eu chiar port cu regularitate si outfit-uri manly, insa e drept ca pe blog le-am surprins mai putin in ultimele luni. Asadar: traiasca combinatiile masculine, clasice si cu influente sartoriale!

Desi mi-au ramas mari 95% din hainele din garderoba, reusesc sa maschez cu diverse trucuri de styling aceasta “problema” pentru ca nu vreau inca sa fac investiti necugetate. Trebuie sa ma stabilizez cu greutatea si forma fizica, dupa cum va ziceam in ultimul articol din rubrica “Healthy lifestyle”. Revenind la tinuta, am purtat o pereche de pantaloni business-casual pe care i-am facut si mai casual prin alaturarea lor la cele 2 jachete. Apropo de jachete suprapuse: e un trend care a luat nastere acum vreo 2 sezoane si care e din ce in ce mai prezent in moda strazii.

Cromatica a fost perfecta din punctul meu de vedere, cel putin pentru ziua gri in care am facut pozele. A contrastat bine cu “peisajul” . 😛

S-aveti un Decembrie cu stil!

CLOCKHOUSE by C&A jackets, C&A turtleneck, ZARA trousers, Clarks boots

© Tiberiu Rahau

 

Comments

comments