Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

25

November 2014

0

COMMENTS

Winter’s warm days

Written by , Posted in Looks

manu-5-009 - Copy

Daca cineva mai avea dubii in ceea ce priveste modalitatile prin care supravietuiesc iarna, azi va primi raspunsurile.

Desi inca nu au ajuns nametii si la Bucuresti (chiar daca la inceputul lunii a fost o tentativa), de cele mai multe ori layering-ul pe care il adopt e simplu, poate old school, dar care da rezultate. Sunt genul de barbat care prefera tricourile de corp din bumbac, chiar si pe cele cu maneca lunga. E super comod sa imi iau peste o camasa, un sacou si sa ies din casa fara sa ma gandesc ca imi va fi frig.

Desigur, o jacheta de care nu prea ma mai pot desparti zilele astea, e cea din imagine. M-am prea obisnuit cu binele iar faptul ca e suficent de lunga incat sa protejeze de frig si mostenirea familiei a fost un mare plus.

Dincolo de hainele care imi produc confort pe timpul iernii, mai e ceva: cafeaua. Si nu orice cafea, ci CAFEAUA STARBUCKS. Aproape in fiecare dimineata, inainte de birou, trec pe la ei pentru doza zilnica de caldura pentru suflet. My favourite? Caramel machiatto. Desi mai nou am descoperit si noile sortimente pentru iarna: Gingerbread Latte, Starbucks Honey, Almond Hot Chocolate si Toffee Nut Latte.

manu-5-004 - Copy manu-5-007 - Copy manu-5-008 - Copy manu-5-016 - Copy manu-5-017 - Copymanu-5-014 - Copymanu-5-015 - CopyADIDAS Originals boots, C&A sweater & parka, Zara troussers, Primark watch, Caramel Machiatto coffee

© Fabian Tatomirescu

Comments

comments