Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

3

December 2014

0

COMMENTS

Be part of my future – The kind project for a beautiful person

Written by , Posted in Events

10152388_10203330476276460_4476933936735093084_n

De cand il cunosc pe Adrian, nu inceteaza sa ma surprinda bunavointa si devotamentul cu care ii ajuta pe cei din jur. Este un baiat care intotdeauna ii pune pe primul plan pe semenii lui, si mai apoi pe sine. E un model de om care a reusit sa infranga necazurile cu zambetul pe buze si mereu optimist.

Adrian Stanculescu incearca acum, la varsta de 29 ani, dupa ce a locuit la orfelinat, case de tip familial si chirii, sa stranga minimul de 5% din valoarea unei garsoniere, pentru a putea plati avansaul unui credit imobiliar.

Desigur, jobul full time si voluntariatul de care se ocupa de foarte multi ani, nu sunt suficiente pentru a aduna cei 2000€ pana la finele acestui an pentru a reusi sa se incadreze in ultimul esantion de creditare. A gandit un mic “business” cu magneti de frigider pentru a strange suma, insa nu a avut succesul scontat. Nu a vandut suficiente si nici macar nu s-a apropiat de un sfert din suma.

Astfel ca, Adrian Stanculescu are nevoie de noi. De acei oameni de bine care pot rupe putin de la ei pentru a face bine.Dupa 15 ani de voluntariat, e un putin pe care acest om minunat il cere de la noi. Sa contrinuim la visul lui, cu o donatie modica sau sa cumparam magnetii “Be part of my future” .

Duminica, 7 Decembrie, incepand cu ora 17 suntem asteptati la Starbucks Promenada pentru a contribui la un viitor mai sigur pentru acest tanar. Mai multe despre Adrian puteti afla in acest reportaj TVR , iar duminica puteti sa il cunoasteti personal.

Daca nu reusiti sa ajungeti, aveti AICI toate detaliile pentru donatiile de la distanta.

Va asteptam cu drag, pentru a face bine unei persoane care chiar merita!

😀

Comments

comments