Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

25

May 2015

1

COMMENTS

JOIN THE PACT: Never drink and drive!

Written by , Posted in Events

JTP PARTY 0164_resize

Campania de responsabilizare Johnnie Walker “JOIN THE PACT: Never Drink and Drive” a revenit in Romania sambata, 16 Mai, asigurand continuitatea unei campanii de succes, in scopul cresterii gradului de constientizare in ceea ce priveste consumul responsabil de alcool. Mesajul campaniei a fost transmis in cadrul unui eveniment spectaculos si antrenant ce a avut loc in parcarea Baneasa Shopping City si urmat de un after party in Fratelli Lounge.

Pe data de 16 mai Mika Häkkinen, Ambasador Global Johnnie Waker al Programului pentru Consum Responsabil de Alcool ajungea in Romania pentru a doua oara pentru a promova mesajul “Never Drink and Drive” al campaniei emblematice globale Join The Pact. Intr-un eveniment grandios cu sute de cai putere in cadrul complexului commercial Baneasa Shopping City, Mika Häkkinen a oferit spectatorilor, invitatiilor si telespectatorilor o demonstratie LIVE de pilotaj, control si precizie intr-o serie de curse alaturi de copiloti celebrii si un autograf cu totul special realizat din urme de cauciuc prin manevre de drifturi pe asfalt.

Mika Häkkinen a calatorit in peste 40 de tari, de pe 4 continente, in calitate de Ambasador Global al Programului de Consum Responsabil de Alcool pentru a promova Join The Pact. S-a intors doar in doar patru dintre acestea, Romania fiind una dintre ele, ceea ce reflecta impactul pozitiv cu care aceasta cauza a fost primita de catre publicul roman.

Inca de la lansarea sa in Romania in 2013, initiativa globala Johnnie Walker, a reusit sa stranga 24,000 de semnaturi. Pana la finalul anului, programul are ca obiectiv acumularea a inca 12.000 de angajamente personale de a nu conduce niciodata sub influenta alcoolului. In acest moment, la nivel global, s-au strans peste 2 milioane de angajamente, obiectivul pentru urmatorii 3 ani fiind acela de a atinge inca 3 milioane de oameni in jurul aceleiasi cauze, cumulandu-se un total de 5 milioane de semnaturi.

Eu am semnat, desi nu sofez. Pentru a fi precaut si pentru a da un exemplu si celor care conduc: NEVER DRINK AND DRIVE.

Poti semna si tu AICI.  😉

Mika HakkienSignature Statement CarJTP PARTY 0131_resize PRESS CONFERENCE 0390_resizeMika Hakkinen's Join The Pact Signature

Comments

comments

1 Comment