Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

26

April 2017

0

COMMENTS

Carhartt WIP – the story.

Written by , Posted in Looks

Am descoperit recent existenta pe piata de la noi a unui brand iconic pentru pasionatii de streetwear si nu numai.

Este vorba de Carhartt WIP o divizie a marcii americane Carhartt – una dintre primele companii specializate in productia de uniforme de lucru din SUA. Fondata in Europa in 1989, la 100 de ani dupa ce Hamilton Carhartt si-a stabilit afacerea în Detroit, Carhartt WIP a adaptat cu atentie caracteristicile principale ale produselor Carhartt pentru o audienta diferita de consumatori care pretuiesc designul si calitatea rafinata.

De la început, Carhartt WIP a construit o relatie puternica si organica cu personaje din muzica, moda si sport, devenind un brand iconic si respectat in scene subterane, de la hip-hop la skate, de la graffiti la ciclism. Colaborarile cu branduri precum APC, Neighborhood, Patta, Vans, Junya Watanabe și multe altele au plasat Carhartt WIP  in vizorul unei audiente mai wide care cauta sa iasa din multime cu un stil autentic si original.

Desi aveam intiparit in minte celebrul logo Carhartt WIP, nu reuseam sa imi dau seama de unde il stiu. Dupa putin research in online am sesizat ca marca este una extrem de indragita atat de artisti cat si de stilistii acestora, deoarece i-am sesizat prezenta in clipuri muzicale, filme, emisiuni TV si mai ales in tinute de streetstyle.

Cum niciodata nu stii unde poti da peste astfel de comori, o vizita in cautare de sneakers la magazinul Ollie Gang Shop din capitala s-a lasat cu o super descoperire si o sesiune sanatoasa de fitting & stuff. 😀 Asadar, prepare yourself ca o sa ma tot vedeti purtand haine Carhartt WIP , caci mi-am imbogatit garderoba cu cateva piese.

In look-ul de azi port o piesa emblematica a brandului si anume camasa-jacheta de worker – o reinterpretare a jachetei purtata de muncitorii din diverse industrii din ani 1900. Am alaturat-o unui tricou cu logo, o pereche de chinos si unor pantofi albi casual pentru  a crea tinuta perfecta de weekend sau de zile aglomerate prin oras.

Sper sa va inspire. Zi fain!

Carhartt WIP t-shirt and shirt, ZARA trousers, Pepe Jeans shoes, CLOCKHOUSE by C&A sunglasses, CASIO watch

Photo edit: Emanuel Pop

Comments

comments