Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

19

May 2017

0

COMMENTS

Deichmann Spring/Summer 2017

Written by , Posted in Trends

Putem spune multe despre moda sezonului Primavara/Vara 2017, mai putin ca e plictisitoare!

Influenta anilor ’80 cu ale lor culori neon, slogane si patch-uri, curelele late si detalii sport, imprimeurile florale si sclipitoare + croielile specifice, aduc un pic de aventura si veselie atat in moda masculina cat si in cea feminina. Brandul de incaltaminte si accesorii Deichmann a speculat foarte bine acest come-back si propune pentru acest sezon cateva modele-cheie de incaltaminte.

In perioada de tranzitie catre vara, sneakerii si pantofii slip-on se numara ca si pana acum printre musthave-uri. Sneakerii nu mai sunt demult tratati doar ca incaltaminte pentru timpul liber, ei si-au facut loc si in birou si pot fi purtati in orice situatie. Alte tipuri de incaltaminte in trend sunt anul acesta espadrilele, slipperii, dar si sandalele joase si comode.

Incaltaminte cat vezi cu ochii, la Deichmann, care cu 83 de magazine si un online shop in Romania, face sa tresara inima oricarui impatimit de moda! Cele mai importante tendinte ale sezonului primavara/vara le gasiti in magazinele fizice Deichmann si pe www.deichmann.com .

© Creative Market

Comments

comments