Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

8

December 2014

0

COMMENTS

Christmas is better together

Written by , Posted in Looks

IMG_2077

A venit in sfarsit timpul sa povestim (cliseu sau nu) despre magia sarbatorilor, despre cat de frumos poate fi sa petrecem impreuna si sa sharuim voie buna cu cei dragi.

Inspirati de aceste momente la care visam de aproape un an si pentru ca #ChristmasIsBetterTogether, ne-am adunat impreuna cu Ana , Noemi, Cristina, Catalin si Ovidiu dar si cu Sofia si Avi – copii minune – pentru a recrea o scena extrem de familiara tuturor: poza de familie in jurul bradului.

Nu am mai avut rabdare pana la Craciun, si pentru ca oricum nu vom putea fi impreuna de aceste sarbatori, ne-am propus sa petrecem macar cateva ore in spiritul Craciunului.  A fost o dimineata extraordinara in care s-a simtit in aer atmosfera christmasy in superba locatie Ethan Allen – the perfect place to shop when you need high class decorations & furniture. Showroom-ul si cafeneaua au fost demult pregatite pentru Craciun, iar piesele de mobilier si accesoriile decorative au creat cadrul perfect pentru acest tip de pictorial.

Ne-am distrat de minune si a fost o placere sa ne sincronizam cu totii in acest minunat proiect marca C&A. Tinutele pe care le purtam fac parte din colectia de Craciun a brandului, colectie care se afla de ceva timp in magazine.

Suntem frumosi, suntem happy si credem cu tarie ca motto-ul “CRACIUNUL ESTE MAI FRUMOS IMPREUNA!” ni se potriveste perfect.

 IMG_1988 - Copy IMG_2011 - Copy IMG_2022 - Copy IMG_2044 - Copy IMG_2049 - Copy IMG_2081 - Copy IMG_2109 - CopyIMG_2118 - Copy IMG_2212 - Copy IMG_2348 - Copy IMG_2356 - Copy IMG_2461 - Copy
IMG_2208 - CopyAll looks C&A

My shoes – IL PASSO .

© Silvia Postolatiev  at  Ethan Allen Romania

 

Comments

comments