Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

21

November 2016

0

COMMENTS

Grey streets of Bucharest

Written by , Posted in Looks

img_2800Am trecut de la o toamna in culori specifice la una gri, in doar cateva zile. Pesemne ca iarna chiar vrea sa isi intre in atributii.

Am profitat de ziua libera avuta vineri pentru a face lucruri pentru suflet si mai ales pentru blog. Dupa o dimineata animata in compania altor bloggeri (va dezvalui mai multe detalii intr-un articol viitor) , am dat o fuga pana la DON pentru a dona cateva haine pentru aceasta minunata initiativa, iar dupa m-am intalnit in sfarsit cu amicul Eduard, pe care nu l-am mai vazut de asta-vara.

Ne-am baut cafeaua in Victoriei si am povestit pret de cateva ore despre vrute si nevrute, despre industria in care activam, despre ofertele de Black Friday si despre haine – binenteles. Aaa… si despre talentul creativ a lui Eduard care recent a produs (la propriu) o lustra extrem de ingenioasa din beton si sticla. Nu va pot spune mai mult, dar sper sa isi faca curaj si sa promoveze minunatiile pe care le dibaceste.

In alta ordine de idei, de o vreme incoace am dezvoltat o preferinta nejustificata pentru tinutele all-black. Nu stiu de unde sau de ce, insa mi se pare ca arata bine pe mine si chiar daca poate denota lipsa de creativitate, au un efect vizual misto. In tinuta asta de exemplu, am “spart” compozitia de negru cu o super-haina din stofa de lana achizitionata recent de la C&A. Este clasica haina eleganta de toamna/iarna intr-o nuanta reusita de gri, pe care am ales sa o introduc intr-o tinuta sport si sa o accesorizez cu nistre pin-uri/patch-uri detasabile. Este un look perfect pentru casual-Fridays sau zile agitate in care ai de alergat prin oras. Sper sa o gasiti inpiring! 😉

Va doresc o saptamana usoara si cu stil!

img_2798 img_2818 img_2826 img_2827 img_2830 img_2834 img_2859img_2849 img_2853 img_2870 img_2874img_2805C&A coat & sweater, CLOCKHOUSE by C&A jeans & shoes, SIX (C&A) pins & fix bracelet,

ZARA scarf, Primark bag, Casio watch, Ostara charm bracelet

 © Eduard Mariut

Comments

comments