Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

5

December 2013

5

COMMENTS

The perfect Christmas gifts for him.

Written by , Posted in Uncategorized

Știu că și pentru voi Decembrie reprezintă luna cadourilor.

Și sunt convins că majoritatea preferă ca acestea să fie surpriză.

Ei bine, pentru mine Decembrie este perioada perfectă pentru a face liste de dorințe, pe care  să le și îndeplinesc. Singur, sau cu ajutorul celor dragi .

Și cum mai toți bărbați visează la cel puțin unul din lucrurile de mai jos, vă prezint un mini-ghid de cumpărat “Cadouri perfecte pentru un gentleman urban.” Sper să vă inspire.Și da, cam asta vreau eu de la Moș Crăciun.

Set de îngrijire Truefitt & Hill – pentru că îmi place să fiu cât se poate de fresh după bărbierit și pentru că Truefitt & Hill știe cu adevărat ce le place bărbaților în materie de grooming.
Setul conține lotiune exfoliantă și revigorantă pentru baie si duș, ulei pentru inainte de barbierit, cremă de bărbierit la cutie , balsam pentru după barbierit.

Kit pentru întreținerea încălțămintei de la Brooks Brothers – pasiunea pentru pantofi și mai ales amintirile cu bunicul care cu atâta migală își îngrijea încălțările, m-a făcut să-mi doresc acest shoe-care-kit. O cutie realizată manual din lemn de cedru, care conține 4 perii din păr de cal, o mânușă pentru luciu și 2 nuanțe de cremă.

 

“Cimitirul” lui Teleșpan – se recomandă a fi primul roman gay pe placul heterosexualilor , iar tot acest val de marketing din jurul autorului și mai ales recenziile m-au făcut să-l doresc în bibliotecă.

 

 

– O jachetă semnată Cătălin Vălean – premiat aseară la categoria CEL MAI BUN TÂNĂR DESIGNER la ELLE Style Awards 2013 – Cătălin este un mic geniu al designului românesc.
Mai mult, nu se sfiește să creeze și pentru targetul masculin.
Rezonez cu mare parte din piesele lui, iar dacă ar fi să îmi aleg o creație din colecția Ecce Homo , aceea ar fi o jachetă cu decupaje.

 

 

Portcravată din piele naturală, made in RO de către cei de la UrbanTies. Un accesoriu foarte practic în care poți păsta până la 4 cravate. E perfect pentru zilele lungi în care am multe întâlniri sau evenimente.

– Un gift card IL PASSO – nelimitat dacă se poate. Am văzut cel puțin 5 perechi de pantofi pe care-i vreau sezonul ăsta în garderobă, deci…

O cămașă HULBER, cu posibilitatea de a o ambala într-o cutie stylish de cadou. Ar arăta cu siguranță perfect sub brad și mai ales pe mine.

 

Un papion Bowtique + 2 batiste – un set stylish, foarte versatil, perfect pentru sezonul acesta.

 

Cadouri inspirate vă doresc!

Comments

comments

5 Comments

  1. Anonymous
  2. Dan