Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Friday

17

February 2017

0

COMMENTS

S gentleman

Written by , Posted in Looks

Va povestisem in urma cu mai bine de 2 saptamani, extrem de entuziasmat, ca brandul Stradivarius a hotarat sa lanseze linia pentru barbati.

Aceasta lansare a avut loc pe 1 Februarie, atat in magazinele online cat si in magazine offline selectionate, iar daca ma urmariti constant pe Instagram ati vazut cadre din prima vizita din magazinul din PARK Lake Bucuresti, dar si din sesiunea mea de shopping online.

Am facut shopping online inca de pe 1, iar pe 9 am si primit comanda in magazinul selectat. A durat ceva, dar vreau sa cred ca a fost datorita nebuniei lansarii si volumului extrem de mare de comenzi pe care cei de la Stradivarius (divizia online) a trebuit sa o proceseze.

M-am bucurat ca piesele alese, si purtate in aceste poze, au fost exact cum ma asteptam: materiale delicate cu pielea, misto la atingere si la intretinere (caci eu curat si trec cu fierul de calcat orice produs recent achizitionat) si croieli moderne.

Am ales un sweater negru, o super pereche de pantaloni casual-eleganti a caror croiala e perfecta (cel putin pentru conformatia mea cu picioare de balerin), o camasa super-long si niste pantofi din piele intr-o nuanta pe care nu am mai avut-o pana acum. Asa cum va spuneam mai sus, chiar sunt multumit si satisfacut de treaba asta a spaniolilor de la Inditex. 😀

In concluzie: Stradivarius Man este un brand accesibil, stylish si suitable pentru un urban gentleman, cu un potential imens si de-abia astept sa ii vad evolutia. 😛

Va las cu pozele si cu cele mai frumoase ganduri de weekend!

All items Stradivarius Man, coat from a local supplier

© Magda Gheorghe

Comments

comments