Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Tuesday

21

February 2017

0

COMMENTS

CARON: La poudre

Written by , Posted in Events

In urma cu aproape 2 saptamani (in acea zi minunata de 8 Februarie in care iarna s-a incapatanat sa ne demonstreze ca inca e stapana pe anotimp) am purces impreuna cu #doamnaIUHAS la evenimentul Beautik de lansare a pudrei CARON Paris pe piata din Romania.

Inainte sa o recuperez pe doamna mea, in drum spre eveniment, am facut un stop pentru a-mi aranja frizura la North Barbershop . Mare greseala. Am inghetat de frig pe viscoul ala cu capul tuns. 😀 Dar asta e, am mai invatat ceva.

Sa va spun despre pudra CARON: Cu o istorie de peste 100 de ani, CARON Paris si-a pus amprenta asupra parfumeriei prin creatiile sale ce imbina eleganta, traditia si luxul. In 1930, ia nastere celebra pudra CARON, care este recunoscuta si astazi la nivel mondial ca fiind cea mai fina pudra din lume. Secretul formulei are la baza minerale pure, iar finetea sa desavarsita si parfumul unic au facut ca aceasta sa fie preferata de vedete si make-up artisti din intreaga lume.

Pudra semi-compacta CARON poate fi acum purtata si in poseta. Cu o formula pe baza de minerale pure si o varietate mare de culori, pudra semi-compacta este imperceptibila si confera pielii un aspect natural, matifiat, uniform si radiant. CARON reinventeaza machiajul prin crearea unor noi tonuri de fard de obraz speciale pentru o femeie moderna, mereu la moda. Fardul de obraz ofera luminozitate tenului si reliefeaza structura fetei, cu un rezultat natural. Formula sa pudrata este potrivita pentru toate tipurile sau tonurile de piele, indiferent de ocazie. Paris, Londra, New York….oriunde in lume pudra CARON este cunoscuta si recunoscuta pentru calitatile sale deosebite.

Pudra CARON este disponibila in magazinele BEAUTIK Haute Parfumerie sau online pe www.beautik.ro .

Comments

comments