Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

20

February 2017

2

COMMENTS

Urban gentlemen #11

Written by , Posted in Urban gentlemen

Nume: Tudor S. Ungureanu ( @dappertsu pe Instagram )

Vârsta: 23 Ani

Ocupație: student.

Brand preferat: nu am.

Despre stilul tau: vestimentatia mi se pare o modalitate facila de exprimare prin care o persoana poate transmite foarte usor starea sa de sprit. Personal, prefer tinutele bazate pe elemente clasice carora le aduc o nota personala prin accesorii sau prin modificari DIY. Din punctul de vedere al evolutiei, pot afirma ca nu mi-am definit in detaliu stilul si ca sunt ferm convins ca vor mai exista modificari de-a lungul timpului.

Un truc de stil: pentru cei care sunt la inceput de drum in “ale stilului” recomand sa puna accent pe calitate nu pe cantitate. Stiu ca e un cliseu, dar o piesa clasica, dintr-un material calitativ, cu o croiala corecta si care se aseaza bine pe corp are un potential foarte mare in ceea ce priveste combinatiile in tinute. Imi vin in minte doua vorbe “suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine” si “supararea pretului mare dureaza mai putin decat dezamagairea proastei calitati“.

Piesa preferata din garderoba: geaca din denim mi se pare una din cele mai versatile piese vestimentare. Poate fi purtata atat smart, cu o camasa, cravata si un pantalon de costum, cat si casual. E utila atat in sezonul cald cat si in cel rece.

O nebunie facuta de dragul modei: am purtat pantaloni de training cu pantofi de lac. Haha, glumesc. Cred ca una dintre “nebuniile facute de dragul modei” pe care foarte multi o fac consta in neadaptarea tinutei la conditiile meteo. In extenso, am decis sa port pantaloni albi si loafers fara sosete intr-o zi de pe la sfarsitul toamnei si, colac peste pupaza, a mai si plouat torential in ziua respectiva. “Baba sufera la frumusete” .

M65 US Army jacket, Bespoke blazer and trousers, KOTON turtleneck, UrbanBag backpack,

Vintage Dunhill sunglasses, no name boots & gloves

© Magda Gheorghe

Comments

comments

2 Comments

  1. Dan