Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

25

March 2015

0

COMMENTS

Easter preparations

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

DSC_1805m1

Am constientizat ieri ca mai sunt doar 2 saptamani pana la sarbatorile pascale. Nu stiu voi, dar eu cred ca timpul zboara cu prea mare viteza. Si daca tot se apropie una dintre cele mai importante sarbatori din an, ce-ar fi sa vorbim despre cum sa ne infrumusetam casa de Paste?

La mine in familie exista un obicei ca inainte de sarbatorile mari de peste an, sa cumperi ceva nou in casa. Decoratiuni, electrocasnice sau piese de mobilier. Iar daca poti face un deal bun de ce sa nu profiti de traditii pentru a face shopping?

M-am gandit ca pentru Pasti ar trebui sa achizitionam o masuta de cafea. Avem loc destul in sufragerie si chiar ne lipsea una. Am studiat putin piata si am aflat ca cei de la LEM’S au oferte de pana la 50% reducere, asa ca in weekend le-am facut o vizita.  M-am simtit ca acasa (dupa cum se vede si in poze  😛 ) , am aflat ca toata mobila pe care o comercializeaza ei este made in Ro si am ales masuta Zeppelin (primele 2 poze) . Se potriveste de minune cu nuanta parchetului din sufragerie, cu peretii si mobilierul alb, deci… DA!

Ce sa va mai spun? Sa tineti cu dintii de traditii caci ele ne duc mai departe spiritul national, sa credeti in branduri romanesti si sa cumparati inteligent! 😉

DSC_1798m1 DSC_1774m1

DSC_1767m1 DSC_1779m1 DSC_1781m1 DSC_1788m1C&A shirt and tee, Zara troussers

© Magda Gheorghe  @  LEM’S

Comments

comments