Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Thursday

22

January 2015

5

COMMENTS

Little Paris issues

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

__DSC0093mod

De cele mai multe ori cand vine vorba despre going-out in Bucuresti lista optiunilor este MMMAAARRREEE. Indiferent ca vrei sa iei pranzul, sa bei o cafea sa sa petreci o seara fancy. Cred ca asta m-a cucerit complet la Micul Paris inca de la primele vizite pe care i le-am facut.

Daca ar fi sa dau o lista cu recomandari ar fi prea lunga, asa ca incep prin a va povesti despre locul in care ne-am baut duminica – impreuna cu Magda – cafeaua de dimineata: Entourage Centrul Vechi. E un loc foarte colorat, cu un mix genial de texturi si culori, iar atmosfera e cat se poate de cozy si informala – ai senzatia ca esti in propria sufragerie de acasa. Dincolo de piesele de mobilier atent alese, elementele care ilumineaza localul sunt “cele mai vedeta” – nu ai cum sa le ignori sau sa nu le apreciezi.

Cam asta e recomandarea mea, insa trebuie sa va spun si despre tinuta. Am gandit-o pornind de la minunata jacheta din piele naturala si am incercat sa o fac vedeta, dar nu prea mi-a iesit. O cam eclipseaza cravata si acul, dar oricum dau bine in tot ansamblul asta. Sau nu? Mi-a facut placere sa ma joc cu diferitele nuante pamantii pe care am ales sa le evidentiez optand pentru camasa clasica bleu.

Sper sa va inspire…  😉

__DSC0109mod __DSC0106mod__DSC0100mod __DSC0135mod__DSC0127mod __DSC0120mod__DSC0145mod__DSC0104modC&A leather jacket, shirt, tie, tiebar and belt, Piazza Italia troussers, ADIDAS Originals boots,

Oxette watch

© Magda Gheorghe  @  Entourage Centrul Vechi

Comments

comments

5 Comments

  1. Ali