Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

27

November 2017

0

COMMENTS

Black is my colour

Written by , Posted in Looks

Am tot marturisit de-alungul ultimelor sezoane ca imi place foarte mult sa port tinute all-black, iar in acest sezon am cam abuzat de ele.

Binenteles ca negrul a fost si va fi intotdeauna “IN” si mi se pare ca pentru AW17¬†am prea profitat de pragmatismul atat de caracteristic mie, incat de multe ori poate denota lipsa de inspiratie atata “negru pe mine”. Desi nu e lipsa de inspiratie ci mai degraba un exercitiu (foarte bun) pentru a-mi testa abilitatile de stilist, cei din jur nu o vad ca atare. Mai ales doamna mea. ūüėõ

De ce e un exercitiu bun de styling? Pentru ca din start reduci “resursele cromatice” la minimum si mizezi pe alte¬†caracteristici ale hainelor (croiala, detaliile, texturile etc)¬†si pe¬†accesoriile pe care le alaturi lor. In tinuta de fata, spre exemplu, am¬†pariat pe acul¬†de rever, vipusca pantalonilor, modelul ghetelor si nu in ultimul rand pe ceasul Zeppelin automatic.

Acestea fiind spuse, va provoc sa purtati tinute all-black si sa vedeti “dincolo de cromatica” atunci cand le compuneti.

S-avem o saptamana cu spor(t) in toate!

Automatic Zeppelin watch, C&A pullover and jeans, CLOCKHOUSE by C&A scarf, no name lapel pin, Clarks boots, coat from a local supplier

© Magda Gheorghe

Comments

comments