Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

27

November 2017

0

COMMENTS

Black is my colour

Written by , Posted in Looks

Am tot marturisit de-alungul ultimelor sezoane ca imi place foarte mult sa port tinute all-black, iar in acest sezon am cam abuzat de ele.

Binenteles ca negrul a fost si va fi intotdeauna “IN” si mi se pare ca pentru AW17 am prea profitat de pragmatismul atat de caracteristic mie, incat de multe ori poate denota lipsa de inspiratie atata “negru pe mine”. Desi nu e lipsa de inspiratie ci mai degraba un exercitiu (foarte bun) pentru a-mi testa abilitatile de stilist, cei din jur nu o vad ca atare. Mai ales doamna mea. 😛

De ce e un exercitiu bun de styling? Pentru ca din start reduci “resursele cromatice” la minimum si mizezi pe alte caracteristici ale hainelor (croiala, detaliile, texturile etc) si pe accesoriile pe care le alaturi lor. In tinuta de fata, spre exemplu, am pariat pe acul de rever, vipusca pantalonilor, modelul ghetelor si nu in ultimul rand pe ceasul Zeppelin automatic.

Acestea fiind spuse, va provoc sa purtati tinute all-black si sa vedeti “dincolo de cromatica” atunci cand le compuneti.

S-avem o saptamana cu spor(t) in toate!

Automatic Zeppelin watch, C&A pullover and jeans, CLOCKHOUSE by C&A scarf, no name lapel pin, Clarks boots, coat from a local supplier

© Magda Gheorghe

Comments

comments