Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Wednesday

22

April 2015

4

COMMENTS

Outfit of the week #12

Written by , Posted in Outfit of the week

27

Niciodata nu am povestit despre de unde, de ce si cum am ajuns eu sa fiu un “fashion aficionado”, asa ca esarfa din outfitul de azi m-a facut sa ma intorc cu niste ani in urma sa caut in dulapul cu amintiri, gene si alte minunatii.

Povestea mea nu incepe ca majoritatea povestilor de succes cu un “style icon” in familie, cu vreo matusa Tamara sau o bunicuta stylish precum Queen Elisabeth. Pasiunea pentru haine si pentru frumos vreau sa cred ca am mostenit-o de la mama, care intotdeauna a fost foarte aranjata, cocheta si “in ton” cu dress-code-ul petrecerilor la care mergea. Desi nu a avut-o o situatie extraordinara, a stiut sa combine frumos piesele pe care le purta si sa fie intotdeauna la inaltime si sa fie apreciata pentru tinutele sale.

Cea mai veche amintire legata subiectul “haine si alte nebunii” dateaza de undeva din ’94- ’95 si provine din interactiunea cu baticurile/basmalele bunicii mele. Imi placea coloristica vesela si plina de viata a podoabelor pe care le purta si faceam o pasiune pentru ele, ori de cate ori le gaseam cotrobaind prin dulapuri. Le purtam pe cap, pe post de pelerina, sort sau pur si simplu legate la gat. Imi pare rau ca nu reusesc sa gasesc nicio fotografie de atunci care sa fii imortalizat purilul baietel care avea sa ajunga un pasionat de haine si moda.

Anyway, revenind la esarfe. Am primit de la mama aceata esarfa vintage si m-am tot gandit cum sa o integrez intr-o tinuta care sa o faca si vedeta. Asa ca am ales sa o port la o tinuta casual, cu o camasa si pantaloni din denim si l-am lasat pe Fabian sa ma surprinda, 20 si ceva de ani mai tarziu, in ipostazele copilariei.

Ce puteti face voi cu o astfel de tinuta?

– sa o purtati intr-o duminica la plimbarea in parc

– sa o luati cu voi in vacanta

– sa o puneti pe lista de “to wear this season” .

😀

2928 3130C&A shirt, ZARA jeans, PRIMARK  slip ons, vintage scarf

© Fabian Tatomirescu

Comments

comments

4 Comments

  1. John