Emanuel Iuhas | Urban Style Journey

Monday

27

April 2015

3

COMMENTS

I’m always well accessorised

Written by , Posted in Looks, Uncategorized

foto_038

Sunt intotdeauna accesorizat corespunzator. As spune “perfect”, insa stiu ca acest termen este mult prea pretentios pentru a descrie tinuta unui muritor de rand. Astfel ca ma rezum la “corespunzator” , “bine” , “inspirat” samd.

Desigur, modul in care imi aleg accesoriile nu vine de la sine. Fac un minim de efort si tin cont de cateva reguli de baza (pe care le-am invatat de-alungul timpului) si pe care as vrea  sa vi le impartasesc.

Azi despre batiste si cravate:

1. Batista de buzunar nu impune si purtarea cravatei.

2. Cand alegi sa te accesorizezi cu cravata, e imperios necesar sa porti si batista.

3. Niciodata sa nu optezi pentru acelasi imprimeu cand porti batista si cravata. (denota lipsa de creativitate si amatorism)

4. Singura regula cand vine vorba de asortarea cravatei si a batistei o costituie cromatica. (atat a celor doua, cat si a tinutei la care le porti).

5. Niciodata nu purta mai mult de 3 imprimeuri in total. (2 pentru batista si cravata, iar al treilea in tinuta).

Daca te ghidezi dupa aceste reguli, ai sansa mari sa fii mereu accesorizat bine, chiar daca nu esti un pasionat al stilului masculina sau vreun fashion aficionado.

Sa va explic cum am procedat eu in tinuta de azi: avand in vedere ca accesorizarea tinutei a plecat de la batista cu imprimeu paisley, am ales cravata in aceasi gama cromatica insa cu un imprimeu total diferit. Tinuta a fost in tonuri de navy si verde, deci accentele de galben din batista si cravata au facut un contrast frumos. Iar ca mixul sa functioneze si mai bine, am ales ca baza o camasa alba. 😀

foto_032 foto_036 foto_040 foto_042 foto_045 foto_048 foto_050 foto_052 foto_054 foto_056foto_033 foto_041 foto_043 foto_046 foto_049 foto_051 foto_053 foto_055 foto_058foto_057Vania Szasz tie & pocket-square, C&A shirt, blazer and belt, IL PASSO, ZARA troussers, GUESS watch

 ©  Oana Vedinas Photography

Comments

comments

3 Comments

  1. Cerbu Andrei
      • Cerbu Andrei